Home / Astrologija / LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUTRA: Da li je on pravi za tebe?

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUTRA: Da li je on pravi za tebe?

Ljubavni aspekti koje pravi Mesec

MESEC:  Mesec ima ogroman uticaj na emocije – ljubav, mržnja, posesivnost, ljubomora

Mesec /Sunce : Dobri aspekti (sekstil i trigon) ukazuje na dobar i kvalitetan odnos, pun lepih zajedničkih trenutaka . Međutim, loš aspekt (kvadrat i opozicija) predstavljaju vezu koja nikako, ali nikako ne može da opstane – raskid ili razvod braka je neminovan.

Mesec/Mesec:  Kada je Mesec dobro postavljen, reč je o potpunom slaganju , bliskosti i predanosti, dok u suprotnom slučaju, veza ili brak su neharmonični, puni prepirki i svađa – skoro pa neizdržljivi.

Mesec/Merkur: Ovaj aspekt ukazuje na dugovečnost, snagu i istrajsnot. Negativan aspekt Markura i Meseca prouzrokuje burne emocije, česte svađe i nesporazume.

Mesec/Venera: Kada su Mesec i Venera u konjukciji, možete da budete sigurni da ćete doživeti ljubav za ceo život – snažnu ljubav koja uspeva da pobedi sve prepreke.  Kada čine trigon i opoziciju, veza ili brak su ispunjeni patnjom, ali partneri to ne vide i ne osećaju, jer su zaslepljeni strašću. Zbog toga se ovakve veze ili brakovi uglavnom raspadnu onda kada strast nestane.

Mesec/Mars:  Aspekt koji naglašava strast i seksualnost. Veza ili brak su se izrodili iz strasti i preterane želje koja postoji između partnera. Problem sa ovakvim odnosom je što kada ta strast počne da slabi, partneri postaju svesni svojih različitosti. Međutim, ukoliko je aspekt dobar, uspeće da prevaziđu to i ostanu zajedno do kraja života.

Mesec/Jupiter: Ukoliko su Mesec i Jupiter dobro postavljeni, sigurnost je zagarantovana: emotivna  i materijalna. Kada su loše postavljeni treba da budete spremni na razočarenje, tugu i bol.

 

Mesec/Uran: Dobar odnos ukazuje na prijateljstvo, poverenje i iskrenost. Loš aspekt ukazuje na to da će na početku veze ili braka postojati prijateljski odnos, koji će kasnije da se pretvori u bolesnu ljubomoru i nepoverenje, a to uvek dovodi do raskida veze ili razvoda.

Mesec/Pluton: Veoma mračan, ali dugovečan odnos, pun strasti i uzbuđenja. Međutim, u lošem aspektu ukazuje na osvetu, neretko i sa fatalnim ishodom.

 

Ljubavni aspekti koje pravi Sunce

SUNCE: Sunce ukazuje na emotivnu i mentalnu kompatibilnost dve osobe.

Sunce/Sunce:  Kada Sunce pravi sekstil ili trigon, reč je o skladnom braku ili vezi. Kada pravi opozit, to je veza ispunjena suprotnostima, neslogom i razočarenjima. U najvećem broju slučajeva, ove veze ili brakovi ne mogu da opstanu.

Sunce/Merkur: Odnos pun razumevanja i poštovanja. U najborem slučaju, ovaj odnos može da dovede do povremenog neslaganja, ali ništa što bi dovelo do prekida odnosa – naravno, ukoliko

Sunce/Jupiter:  Dobar odnos ukazuje na udobar, lagodan i bogat zajednički život, dok loš aspekt ukazuje na neostvarenost, koja može da razori ljubavni život.

Sunce/Saturn: Ukoliko Sunce i Saturn prave kvadrat, možete da budete sigurni da će Vaš ljubavni život da bude stabilan, dugovečan i siguran. Ukoliko prave trigon, brak ili veza će biti pravo mučenje i trpljenje, jer će biti ispunjeni nesigurnošću i kompleksima oba partnera.

Sunce/Uran: Ova kombinacija proizvodi pravi prijateljski odnos, dok loš apsekt može da proizvede određenje sumnje i nesuglasice, ali ćete to da uspete da prebrodite baš zahvaljujući pravom i iskrenom prijateljstvu koje vlada između vas.

Sunce/Neptun: Aspekti koje prave Sunce i Neptun uvek donosi tajne veze, čak i onda kada je osoba u braku.

Ljubavni aspekti u natalnoj karti

Ljubavni aspekti koje pravi Venera

VENERA: Reč je o planeti koja ima najveći uticaj na ljubavne aspekte svake osobe. Naime, kada neki astrolog određjuje Vaš ljubavni horoskop, prvo će pogledati „šta radi“ ova planeta.

Venera ima ogroman uticaj na tinejdžerski i devojački period, dok Mesec  utiče na period zrelosti i starosti svake žene. Zbog toga, veoma je važno pogledati kako su aspektovani Mesec i Venera.

U muškom horoskopu, Venera utiče na period detinjstva i tinejdžerski period, dok Sunce ima dominantan uticaj u zrelijem dobu.  Zbog toga, kod određivanja ljubavnih aspekata kod muškaraca, prvo treba pogledati aspekt koji prave Venera i Sunce.

 

astrousluge.com

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *