Home / Astrologija / KOMPLETAN VIKEND HOROSKOP: Vreme odmora i zabave najviše će prijati pripadnicima OVA 3 ZNAKA

KOMPLETAN VIKEND HOROSKOP: Vreme odmora i zabave najviše će prijati pripadnicima OVA 3 ZNAKA

OVAN 

Možda neko remeti vaše planove, stoga nemojte davati zvanična obećanja u društvu saradnika. Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve druge obaveze odložite za neku bolju priliku.

 

BIK

Važno je da postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja, kako biste izbegli moguće nesporazume.

 

BLIZANCI

Ponekad stvari izgledaju drugačije, nego što ih neko opisuje ili pokušava da predstavi u okrilju dobrih namera. Budite ovog vikenda oprezni!

 

RAK

Nema razloga da se opterećujete napornim obavezama, opustite se i uživajte! Život je lep!

horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Iako ste okupirani raličitim dešavanjima odgovorite na poruku koju vam upućuje bliska osoba. Prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao dobra relaksacija.

 

DEVICA

Izrazi pažnje i nežnosti deluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe veću maštovitost i dobre namere, sve postaje lakše i može da se ostvari kada imate dobru volju.

 

VAGA

Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima koji delujuju pozitivno na vaše raspoloženje. Umorni ste, a to će vam „napuniti baterije“.

 

ŠKORPIJA

Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate voljenoj osobi, pokažite dobru volju i popustljivost. Ljubavni dijalog donosi i novu radost koja će vas inspirisati.

 

STRELAC

Nekim svojim postupcima kao da se nepotrebno udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate određene uslove ili neka suvišna pitanja, koja obično izazivaju osećaj nelagodnost.

 

JARAC

Izgleda da veće značenje imaju neki „detalji“ koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja kako biste se ponovo sjajno osećali. Samo osoba koja vam je emotivno bliska ume da vas oraspoloži na pravi način.

astronaut
Foto ILUSTRACIJA: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Ponekad je teško napraviti dobar izbor i podvući jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja. Budite umereniji.

 

RIBE

Pokušajte da se naspavate, već nedeljama niste priuštili sebi zdrav noćni san. Ako to ne uradite ni ovog vikenda bez potrebe rizikujete zdravlje.

(Astro/Dnevno.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *