Home / Astrologija / Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017. godine

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017. godine

Ovan

Dobro ste raspoloženi. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili u vezi sa poslom. Odličan dan za zabavu. Provedite više vremena u prirodi, ne brinite se previše o svemu.

Bik

Potrudite se da provedete više vremena kod kuće. Napeti ste, ali ne bi trebalo da svima pričate o problemima koje imate. Budite malo diskretniji.

Blizanci

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Neko može Vašu dobru nameru pogrešno shvatiti. Pazite se u saobraćaju.

Rak

Napeti ste zbog posla. Najbolje bi bilo da idete u kupovinu, kupite sebi nešto što želite odavno. Odličan je dan za saradnju sa drugima.

Lav

Nervozni ste zbog previše posla. Ne krivite druge ako Vam nešto ne ide kako treba. Ako budete dovoljno staloženi danas, odlično ćete sarađivati sa kolegama.

Devica

Nemate dovoljno energije za sve što Vas danas čeka. Planirajte šta ćete raditi tokom nedelje, tako će Vam brže proći vreme. Skloni ste flertu i romantični ste.

Vaga

Ne zapostavljajte bliske ljude zbog obaveza na poslu. Brinete da li ćete se lako dogovoriti oko nekih bitnih stvari sa nekom osobom iz porodice. Napeti ste.

Škorpija

Imate dosta posla. Ne možete sve da postignete. Pazite se u saobraćaju i ne budite tvrdoglavi. Prihvatite nekad savet od starijih osoba.

Strelac

Dobro se osećate. Imate višak energije. Danas ne bi trebalo da se prejedate, jer su mogući problemi sa varenjem.

Jarac

Strastveni ste. Ne raspravljajte se sa partnerom oko novca. Ako ste slobodni, pratite svoj prvi utisak o drugima, jer ćete danas imati dobru intuiciju.

Vodolija

Ne stavljajte sebe na prvo mesto danas. Razmislite malo da li treba da pomognete nekoj bliskoj osobi. Pijte više tečnosti i idite radite preventive kod lekara.

Ribe

Odličan je dan za posao. Možda ćete biti sporiji, ali ćete na kraju dana sve odraditi kako treba. Mogući su problemi sa leđima.

 

izvor:mondo.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *