Home / Pravoslavlje / Evo kako da otkrijete da li imate negativnu energiju u kući

Evo kako da otkrijete da li imate negativnu energiju u kući

Ljudi od pamtiveka koriste mnoge metode pomoću kojih otkrivaju da li imaju negativne energiju u kući i načine kako da je uklone i vrate mir u svoje živote
Vaš dom je kao sunđer. Sve što se tu događa, prostor, zidovi, nameštaj, i drugi predmeti upijaju.

Često se negativne energije akumuliraju po ćoškovoima ili nedostupnim mestima. Takođe, ako ste imali u porodici neki negativan događaj, poput bolesti ili smrti, i kao posledicu toga puno tuge i straha, odmah pristupite čišćenju svog doma.

Jednom kada uđu u vašu kuću, negativne energije odmah počnu da utiču na život ukućana. Mogu napraviti veliku štetu u tom procesu, prouzrokovati gubitak novca, uništiti odnose među ljudima i potpuno razoriti porodičnu harmoniju.

Kao rezultat oseće se naglašena anksioznost, nemir i gubitak fizičke snage, što može dovesti do pada volje za životom. Važno je dodati da ovi simptomi uopšte ne moraju biti vidljivi u ranoj fazi i zato je dobro znati kako detekovati prisutnost tih energija u kući.

Pre nego što započnete, pokušajte da saznate koji su to razlozi za disharmoniju. Ponekad za to ne možemo optužiti samo negativne energije. Ali, ako i uz detaljnu analizu i dalje ne saznate uzrok, pokušajte sa ovim trikom za detektovanje negativnih energija.

Postupak

Uzmite običnu staklenu čašu i u nju stavite morsku so 1/3 od ukupne zapremine čaše. Zatim sipajte istu količinu vode, odnosno 1/3 i na kraju 1/3 belog alkoholnog sirćeta.

Stavite čašu na mesto za koje mislite da je najviže upilo negativne energije, mesto u kući gde se ne osećate baš prijatno.

Neka čaša bude skrivena, tako da je niko ne dira ili pomera, i neka na tom mestu stoji 24 sata. Nakon 24 sata proverite čašu, da li je onakva kakvu ste je ostavili?

Ako jeste, nemate negativnih energija u toj prostoriji. Probajte opet s drugom prostorijom, da vidite što će da se dogodi.

Međutim, ako u čaši primetite neke mrlje ili puno mehurića, to je rezultat energetskih problema. U tom slučaju ponavljajte proces s novom čašom sve dok ne nestanu ovi znakova negativne energije.

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

DANAS SLAVIMO JEDAN OD NAJTUŽNIJIH PRAZNIKA: Vernici ako ste u nevolji uradite samo ovu jednu stvar

Jedini uslov je da se iskreno pomolite Za Srpsku pravoslavnu crkvu i vernike danas je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *