Home / Linkovi / BRUTALNO UBISTVO KARATISTE SNIMILE KAMERE: Uhvatio ga je za kosu i pucao mu u usta!

BRUTALNO UBISTVO KARATISTE SNIMILE KAMERE: Uhvatio ga je za kosu i pucao mu u usta!

Ubicu karitiste Vlastimira Miloševića (34) koji najprije izrešetan, a potom i brutalno ovjeren ispred stana u centru Beograda, snimile su kamere. Policijski tehničari pokušavaju da izoštre snimak i što bolje skinu lik napadača, a na osnovu videa i izjava svjedoka pokušaće da naprave i foto-robot ubice!

 

– Na snimcima se vidi da je napadač čekao žrtvu da izađe iz svog stana. Po svemu sudeći, i ranije ga je pratio, s obzirom na to da je znao njegove navike. Zanimljivo je i to što se na snimku vidi da je Milošević primijetio ubicu, koji ga je čekao preko puta ulice, i pokušao da mu umakne. Jurnjava je trajala tridesetak metara, poslije čega je ubica sustigao Miloševića, koji je ranjen u noge pao na šine. Uhvatio ga je za kosu i pucao mu u usta, a potom pješice pobjegao. Sumnjamo da je ubica imao pomagača, koji ga je čekao nekoliko ulica niže – dodaje sagovornik koji je imao uvid u snimak.

 

Inspektori su prethodna dva dana saslušali prijatelje ubijenog Vlastimira Miloševića, pokušavajući da od njih saznaju motiv likvidacije. Svi su tvrdili da ne znaju ništa o Miloševićevim vezama s narko-dilerima i da vjeruju da je stradao zbog posla kojim se bavio, a to je obezbjeđenje u klubovima.

 

– Vlastimir se zamjerio nekim opasnim momcima u klubu gdje je radio. Vjerovatno je pretukao nekoga koga nije smio. On nije švercovao kokain, bar mi kao njegovi prijatelji to nismo znali – kaže on.

Milošević je ubijen u ponedjeljak rano ujutru ispred zgrade u kojoj živi. Do sada je dva puta hapšen zbog nasilničkog ponašanja, a operativna saznanja policije govore da se bavio prodajom kokaina.

Međutim, on nijednom nije bio uhapšen zbog narkotika. Bio je blizak sa Nemanjom Prodanovićem, koji je uhapšen u Beču 2014. godine zbog šverca oko dva kilograma kokaina. Nerazdvojan prijatelj bio je i sa Vladimirom Đurovićem, koji je u bjekstvu zbog sumnje da je ubio navijača Velibora Dunjića na splavu u maju 2015. godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *