Home / Astrologija / NEMA IM RAVNIH Osobe rođene u oktobru su posebne zbog ovoga!

NEMA IM RAVNIH Osobe rođene u oktobru su posebne zbog ovoga!

1. Sportski su nastrojeni

Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru su takođe sportski tipovi. Naime, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnjim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića, piše Aura.ba.

2. Njihov cvet je neven

Neven je biljka koja može da naraste do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opekotina, rana i čak za ugriz ili ubod insekta.

3. Romantični su

Osobe rođene u oktobru su vrlo šarmantne i jako dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, zato oni stvaraju sklad i poznati su kao “mirotvorci”.

4. Ili su Vage ili su Škorpije

Oni koji su rođeni pre 24. oktobra su po horoskopu Vage. Uravnotežene i društvene osobe, dok oni rođeni krajem meseca su Škorpije. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

5. Poslovno su odgovorni

Marljivi su i odlučni, pa su vrlo poslovno orijentisani. Kada nešto započnu to onda moraju i da dovrše.

6. Njihovo kamenje su opal i turmalin

Opal se često povezuje sa srećom. Ali, prema legendi one koji nose opal, a nisu rođeni u oktobru, snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

7. Dugo žive

Ljudi koji su rođeni između septembra i novembra češće žive i preko 100 godina. Ali, upravo oni koji su rođeni u oktobru imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.

kurir.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *