Home / Linkovi / Ušla je u kuću i na kauču zatekla muža i ljubavnicu: Ponudila ih je čajem, a onda je USLIJEDIO PAKAO

Ušla je u kuću i na kauču zatekla muža i ljubavnicu: Ponudila ih je čajem, a onda je USLIJEDIO PAKAO

Monika Furije (34) saznala je prije nekoliko sedmica da njen suprug ima ljubavnicu. To je bio prvi šok, a naredni je uslijedio kada je ljubavnicu, Hanu Stouks (24) zatekla u sopstvenoj kući. Otrčala je do ketlera sa ključalom vodom i polila Hanu po glavi, vratu i grudima, prenosi “Žena“…

Monika je uhvatila preljubnike na djelu kada je bez najave poranila kući i zatekla ih kako opušteno sjede na kauču. Rekla im je da će pripremiti čaj, ali umjesto čaja, pripremila je ključalu kupku za ljubavnicu svog muža. Cijela stvar je završila na sudu.

Morat ću da živim sa posljedicama ove afere cijelog života”, rekla je na svjedočenju kroz suze Hana, dodajući da nikada nije vidjela tako pobješnjelu osobu.

Znam da je ono što sam uradila loše, ali ne mislim da sam zaslužila ovakvu kaznu. Sada ću sa ovim morati da živim cijeli život.”

Inače, kako pišu mediji, Monikin brak je već dugo bio u problemima. Ona i suprug imaju i kćerku, ali kriza se toliko odužila da je suprug na kraju i priznao Moniki da ima ljubavnicu, vjerujući da je njihov brak svakako gotov. Kako je on posvjedočio na sudu, Monika je sve prihvatila smireno i odmah krenula sa razgovorom o podijeli imovine. A onda, na dan napada, kako se prisjeća njen muž, bila je “sablasno mirna“. Ušla je u kuću i zahtjevala od njega da je upozna sa ljubavnicom. Pitala je Hanu koliko ima godina i da li je udata, a onda zamolila muža da ode na gornji sprat, dok je Hanu ponudila čajem.

Polila je ključalom vodom nesretnu Hanu, koja je pokušala da pobjegne iz kuće, ali ju je Monika stigla i uhvatila je za kosu.

Inače, Monika se brani tvrdnjama da se ne sjeća šta se tačno dogodilo tog dana, a njen advokat tvrdi da ona pati od anksioznosti i depresije. Suđenje je u toku, pa se presuda tek očekuje.

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *