Home / Astrologija / Pogledajte kako će pun Mesec u Ovnu uticati na vaš ljubavni život narednih nedelja

Pogledajte kako će pun Mesec u Ovnu uticati na vaš ljubavni život narednih nedelja

Pun Mesec često se povezuje sa krajem nekog perioda i može da bude kontraproduktivan, ali ovde možemo pričati i o početku jednog novog perioda. Ako nešto prekinemo, neku vezu ili partnerstvo, jasno nam je da to zbog toga što više ne ide. Na svakom kraju nalazi se neki početak. Sa planetama Marsom, Venerom i Jupiterom koji prolaze kroz Škorpiju i Vagu, ovo je period partnerstva i ravnoteže. Ovaj mesec će nam pokazati kako ljubav zapravo izgleda i kakvu vrstu veze želimo u našem životu.

Foto: pixabay.com

Sa Mesecom u Ovnu i ovako postavljenim planetama, neka osećanja će se projektovati na odnose, pogotovo kada su u pitanju velike odluke poput braka. Astrolozi najavljuju veliki broj iznenadnih prosidbi od ovog meseca do kraja godine, ali samo zato što je nešto neočekivano ne znači da nije deo nekog velikog plana. Cele godine imamo osećaj da nas uticaj planeta vuče sa našeg kursa ne bi li se nešto prekinulo zarad novog početka. Koliko god se trudili i pravili da se ništa ne dešava, nismo u mogućnosti da sprečimo ono što treba da se desi.

Sada znamo šta nas čeka do kraja godine i u skladu sa tim možemo da delamo. Počeci su uvek uzbuđujući i teški i to je nešto što moramo da prihvatimo tokom boravka Meseca u ovom znaku. Treba ostaviti prošlost tamo gde joj je mesto i nastaviti napred. Teško je nastaviti dalje posebno kada znamo da napuštamo našu komfornu zonu, ali to nas očekuje bez obzira šta mi uradili, piše YourTango.com. Za neke će ovo biti period buđenja što se tiče veza. Nakon mnogo godina konačno ćete doći do te definicije veze za kojom ste dugo tragali. Konačno shvatate kakva vam veza treba i krećete joj u susret. Mesec u Ovnu će vam poput strele pokazati smer, a budite hrabri i prihvatite se puta. Čak i oni koji su protiv veze ili je ne žele osetiče romantične uticaje ovog perioda i počeće da razmišljaju o tome “šta bi bilo kad bi bilo”.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Dok se točkovi promena vrte, ne znamo gde nas oni mogu odvesti. Moramo biti spremni da je vreme za putovanje ma koje odredište bilo. Navikli smo da stvari ne idu uvek onako kako smo mi zacrtali, pa idemo polako jer svemu treba vremena.

Ali, šta ako se ispostavi da to uopšte nije put kojim smo mi hteli da krenemo? Oseća se vetar nekih promena u naredna tri meseca, a pošto je ovo sam početak možda nećemo moći da vidimo celu sliku odmah. Sa ovim mesecom možda i vidimo neke završetke koji su se spremali neko vreme. Možda bude nekih neočekivanih novosti i brzih početaka kada je reč o vezama i ljubavi, ali to je samo prvi čin. Za samo nekoliko nedelja očekuje nas Mlad Mesec u Vagi, nove veze, nove ljubavi i novi pravci. Sve nam to dolazi u susret! Činiće nam se kao nešto veliko kada se suočimo sa tim, a posle mnogo vremena, biće to nešto što stvarno zaslužujemo.

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *