Home / Pravoslavlje / OSEĆATE JAK NEMIR U KUĆI! OVO JE ONO ŠTO TREBA ODMAH DA URADITE: Za ZLO u kući neće biti mesta!

OSEĆATE JAK NEMIR U KUĆI! OVO JE ONO ŠTO TREBA ODMAH DA URADITE: Za ZLO u kući neće biti mesta!

Znamo da svuda po svetu ima andjela cuvara: nad svakom zemljom, nad svakim gradom, nad svakim selom. Osvestavajuci stan ili kucu, svestenik molitvama priziva Svetoga Duha i izgoni zle duhove iz toga obitalista. Ono se osvestava, posvecuje se Bogu, i dolazi pod zastitu svetog andjela toga grada ili sela.

Ona nam je ispricala kako joj je muz bio pijanica, vikao je, galamio. Doslo je do takvih ispada, da se sa njim u istoj kuci vise nije moglo ziveti. Raisa nam prica: „Pozvala sam svestenika, pa nam je osvestao dom. Uvece, eto muza, ide s posla – vidim ga kroz prozor. Mislim se, hoce li prepoznati da je kuca osvestana. Gledam, a njega nema i nema. Prodje tako i petnaest minuta. Gledam, mislim se gde li je. Otvorim vrata, a on u tremu lezi. I nije pijan, nego trezan! Pitam ga: ‘Pa sta ces tu? Ulazi u kucu!’ A on mi veli: ‘Ne mogu, za mene ovde nema mesta’. ‘Ma, ulazi!’ I on na sve cetiri dopuza u kucu. Dovuce se do stola, skide radio i stavi ga na pod, ukljuci ga i kaze: ‘E, ovo mi je uteha, ovo je olaksanje’. Zaprepastila sam se kad sam videla kakvu moc ima osvestanje kuce.“

Pre neki dan mi je jedna devojka ispricala sledece. Sama je bila kod kuce – majka i otac su otisli na odmor. Nocu je nesto ruzno sanjala i probudila se. Videla je kako pored televizora prolazi neki beli lik… Spopao je strah i trepet. Nije mogla da spava, svu noc se molila. Obratila mi se sa molbom da joj osvestam dom. Nekoliko dana nakon osvestanja vratili su se roditelji. Oni nisu bili verni, majka nije bila ni krstena. Samo sto je ona zakoracila u stan, zaustavi se na pragu, pa veli: „Sta se desilo? Ja ne mogu da prepoznam nas stan. Sta si sa njim ucinila?“ Devojka joj je sve objasnila. Majka je zatim na zidu videla krstice, pa je upozorila: „Ne govori ocu, ljutice se“.

Naravno da demonske sile koje zive u coveku osecaju da su kuca ili stan osvestani. Oni tamo vise ne mogu da borave, pece ih kao oganj. Kada kazu da u kuci zivi kucni duh, to znaci da u neosvestanom domu zivi zloduh. Ima i takvih nerazumnih ljudi koji prilikom selidbe u novi stan prvo pustaju macku (posto se ona, bajagi, druzi sa duhovima, pa oni zato nece napadati ljude), a ne ikone ili svete knjige. Ne osvestavaju dom kropljenjem svetom vodom, vec nastoje da umilostive duha. Nazalost, to se veoma cesto moze videti.

Nedavno su me zamolili da osvestam jedno obdaniste. Tamo ima oko 400 dece. Osvestane su sve prostorije, a od jedne nikako nisu mogli da nadju kljuc. I sta se ispostavilo? Da su bas u toj prostoriji odrzavali spiritisticke seanse… Tako je ta soba i ostala neosvestana.

Izvor: Beogradski portal

O nama cura

Vidi još

DANAS SLAVIMO JEDAN OD NAJTUŽNIJIH PRAZNIKA: Vernici ako ste u nevolji uradite samo ovu jednu stvar

Jedini uslov je da se iskreno pomolite Za Srpsku pravoslavnu crkvu i vernike danas je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *