Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP,za DANAS, za 18.oktobar

DNEVNI HOROSKOP,za DANAS, za 18.oktobar

 • Ovan

  POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan ako se bavite marketingom ili odnosima s javnošću. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja. Uspećete da realizujete svoje planove. LJUBAV: Sasvim slučajno dolazi susret s osobom koja bi mogla da vam bude značajna za polje emocija. Pred vama je zanimljiv dan. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo bi moglo da vam stvara manje probleme, pa povedite računa i izbegavajte hladne napitke.

 • Bik

  POSAO: Zasad nema većih promena kada je u pitanju posao. Možete da očekujete generalno stabilnu situaciju bez nekih većih ili značajnijih dešavanja. LJUBAV: Ukoliko ste imali manje zahlađenje u emotivnoj vezi, sada možete da očekujete dosta bolju situaciju. Pred vama je prilika da ponovo osetite ljubavni zanos koji ste imali na početku. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete. Moguće je da ste osetljivi na neku grupu namirnica.

 • Blizanci

  POSAO: Niste preterano zainteresovani za nove poslovne poduhvate danas, pa ćete danas biti malo pasivniji nego inače. To vam neće doneti bilo kakve probleme na ovom polju. LJUBAV: Pokazaćete voljenoj osobi svoja osećanja, u nadi da će ona uzvratiti istom merom. Možete da očekujete lepu situaciju i priliku da se veza i odnos stabilizuju. ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor.

 • Rak

  POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati baš mnogo poslovnih obaveza i da će vam trebati dobra organizacija kako biste sve uspeli da postignete. LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom planirate neke veće promene u vezi. Ukoliko ste se odlučili za sklapanje braka možete da računate na zajedničku sreću! ZDRAVLJE: Malaksalost vam stvara manje probleme. Potrudite se da redovnije jedete.

 • Lav

  POSAO: Uspećete da rešite sve komplikacije i nedoumice koje ste imali na polju posla. Pred vama je dobar dan u kom ćete se osećati nekako rasterećeno. LJUBAV: Očekuje vas poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u vezi na daljinu. Ako ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi nekako iznenada. ZDRAVLJE: Moguće je da vam smeta prohladno vreme, pa se potrudite da se dobro utoplite.

 • Devica

  POSAO: Pred vama bi mogao da bude veoma važan dan, pogotovo ako ste u planu imali neki razgovor ili sastanak. Možete da očekujete da ćete postići pozitivan rezultat. LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv dan ako ste slobodni. Imaćete brojne susrete, poznanstva, više prilika za flert. A samo je na vama da odaberete koga želite. ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u predelu leđa, pa povedite računa o tome.

 • Vaga

  POSAO: Biće vam potrebno mnogo energije da biste uspeli da završite sve obaveze koje imate. Ipak, spremni ste da profesionalno polje sebi postavite kao apsolutni prioritet. LJUBAV: Potrebno vam je vreme za razmišljanje o svemu. U neke emotivne odluke jednostavno niste dovoljno sigurni. Nemojte da se forsirate na bilo šta što ne želite. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor, pa je preporuka da izdvojite dovoljno vremena za san.

 • škorpija

  POSAO: Moguće je da imate dosta obaveza, ali ih s nekom lakoćom završavate. Sve vam ide naruku, prate vas srećne okolnosti i pomoć vam dolazi baš onda kada vam je neophodna. LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije će imati zanimljiv flert u popodnevnim časovima. ZDRAVLJE: Ukoliko imate neke hronične probleme, danas možete biti malo osetljiviji.

 • Strelac

  POSAO: Iako su vas zadesile neke nepredviđene okolnosti, bili ste spremni da pametno i brzo reagujete. Uvek ste veoma posvećeni ovom polju i imate odgovore na sva pitanja. LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti, razrešićete neke dileme u vezi sa voljenom osobom. Slobodni Strelčevi mogu da očekuju priliku za flert i zavođenje, i to sa nekim pripadnikom vatrenog znaka. ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj, ali ne bi trebalo da imate veće probleme.

 • Jarac

  POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana čuti neke lepe vesti koje će vas obradovati. Očekuje vas veoma dobar dan za profesionalno i finansijsko polje. LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za početak nove veze. Osoba koja vam se dopada uzvratiće vam emocije i pažnju. Uživaćete! Svaki trenutak s njom vam je dragocen. ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Regulišite unos tečnosti u skladu sa savetima lekara.

 • Vodolija

  POSAO: Možete da očekujete generalno miran dan tokom kog nećete imati veće ili značajnije promene na polju posla. Pred vama je faza u kojoj ste veoma rasterećeni. LJUBAV: Rešili ste da preuzmete inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada i da joj pokažete kakve namere imate. Uskoro ćete imati šansu da uđete u vezu s njom. ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog karaktera, ali ipak povedite računa o sebi.

 • Ribe

  POSAO: Polako prevazilazite neke probleme koje ste imali u prethodnom periodu i dolazite do dosta bolje situacije na poslovnom planu. Pred vama je šansa za uspeh! LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv dan sa voljenom osobom. Moguće je da ćete ostvariti neke zajedničke planove koje ste imali. Možete da se nadate lepoj i romantičnoj atmosferi. ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste energije i dobrog raspoloženja! Pred vama je dobar dan.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *