Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR: Jarca će iznenaditi ljubav iz prošlosti, a Lavove gubitak novca

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR: Jarca će iznenaditi ljubav iz prošlosti, a Lavove gubitak novca

OVAN

POSAO: Primećujete neke promene u radnom okruženju i niste sigurni da li će to na kraju biti dobro ili loše za vas.LJUBAV: Ne odgovara vam jednolično stanje u emotivnoj vezi imate utisak da ste sve već doživeli i videli… Počinjete da se dosađujete.ZDRAVLJE: Podložni ste problemima.

BIK

POSAO: Pred vama je malo teži dan tokom kog nećete imati previše pozitivna dešavanja. Nemojte mnogo da očekujete.LJUBAV: Moguće su značajne promene na ovom planu, pogotovo ako ste slobodni. Status vam se menja.ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa tahikardijom.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete danas naići na neke prepreke i izazove koje morate da prevaziđete.LJUBAV: Niste sasvim sigurni šta želite, emocije vam variraju i mišljenje vam se menja iz časa u čas.ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu.

RAK

POSAO: Moguće je da nećete moći da ostvarite baš sve planove koje ste imali na polju posla za danas.LJUBAV: Promenite svoj pristup u kontaktu sa voljenom osobom ako želite da se vaš odnos poboljša. Važno je da uložite određeni napor.ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

LAV

POSAO: Nemojte da ulazite u bilo kakve rizične poslove danas jer vam se to neće isplatiti. Bolje se posvetite već poznatim izvorima prihoda.LJUBAV: Zbunjeni ste i ne znate šta da mislite o osobi koja vam se dopada. Vaš odnos je dosta promenljiv, sve je toplo- hladno.ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni.

DEVICA

POSAO: Možete lako da napravite grešku pri obavljanju svog posla, pa povedite računa o boljoj koncentraciji.LJUBAV: Moguće je da niste sasvim preboleli osobu iz prošlosti i da veoma često razmišljate o njoj. Priželjkujete susret, makar prijateljski.ZDRAVLJE: Danas će vam prijati odmor.

VAGA

POSAO: Pazite šta potpisujete danas jer biste mogli da napravite pogrešnu procenu. Ostavite važne odluke za sutra.LJUBAV: Smanjite nevozu u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako tako nastavite, bićete konstantno u svađi.ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti neku novu poslovnu priliku koja će vam biti prilično značajna.LJUBAV: Moguće je da ćete imati priliku za avanturu i neobavezan flert. Pred vama je veoma zanimljiv period.ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid rekreacije.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete pomoć od kolega sa kojima imate dobar odnos. Pred vama je generalno povoljan dan.LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna veoma emotivna i senzualna osoba, iako je ne poznajete dovoljno dobro- želite vezu sa njom.ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da sklopite neke važne poslovne kontakte koji vam mogu doneti napredak.LJUBAV: Možete da očekujete obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti. Pred vama je šansa da se ponovo pojave emocije.ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir.

VODOLIJA

POSAO: Pokušavate da pokrenete neke promene vezane za vaše poslovno polje. Moguće je da neke stvari ne možete da završite sami.LJUBAV: Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu uz sebe, pokažite joj da ste spremni da se trudite za vaš odnos.ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost.

RIBE

POSAO: Moguće je da nemate baš dobre izvore informacija i da ste neke stvari pogrešno čuli ili protumačili.LJUBAV: Delujete hladno u komunikaciji sa jednom osobom koja vam se dopada, iako zapravo gorite od želje da budete sa njom.ZDRAVLJE: Jetra vam je osetljiva.

Izvor: Telegraf.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *