Home / Linkovi / Урађен пројекат платоа на северу! (ФОТО)

Урађен пројекат платоа на северу! (ФОТО)

Црвена звезда је у својим настојањима да реновира и освежи изглед свог стадиона добила значајну помоћ.

540-cip-436.jpg

Радови на сређивању стадиона „Рајко Митић“ трају сада већ месецима. Централни терен је обновљен, а у току је постављање нових столица унутар стадиона. Иза јужне трибине раде се нови терени, обнављају стари, а постављени су и нови рефлектори који ће омогућити дечацима из Омладинске школе Црвене звезде да тренирају и у поподневним односно вечерњим терминима. Иза северне трибине стадиона такође се обнављају терени, а у току су и радови на изградњи хале која ће бити затворена.

Као што смо раније најавили у оквиру „радне акције“ коју су покренули Звездаши, планирана је и изградња степеништа и уређење платоа иза северне требине. У радну акцију укључили су се и пријатељи Звездаши из саобраћајног института ЦИП, и израдили пројекат. У четвртак, 12. октобра, у просторијама клуба је одржана презентација пројекта којој су присуствовали чланови руководства клуба и Звездаши покретачи радне акције. Такође урађен је и пројекат потпорних стубова иза северне трибине стадиона.

Очекуемо да се сви Звездаши укључе у  даљу разраду и реализацију пројекта, како бисмо што пре уредили и овај део наше „куће“. Звездашима из института ЦИП велика захвалност на ангажовању које су показали.

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *