Home / Astrologija / Dolazi nam MLAD MESEC U VAGI , evo šta donosi svakom znaku na polju posla i ljubavi!

Dolazi nam MLAD MESEC U VAGI , evo šta donosi svakom znaku na polju posla i ljubavi!

Mlad Mesec će biti “na vrhuncu” 19. oktobra i sav je obojen ostvarivanjem zacrtanih ciljeva. Bez obzira kakvi god vaši ciljevi i stremljenja bili, vaši su i u ovom periodu imate velike šanse i sreću da ih ostvarite. Šta god da se dešava, ovaj period će se vrteti oko partnerstava i saradnje u svim oblicima.

Što se tiče društvenog i ljubavnog života, Vaga je znak koji će vam doneti kreativnost pogotovo ako ste u vezi. Problemi koji su se javili dok je Pun Mesec bio u Ovnu sada mogu da budu rešeni. Venera koja vlada Vagom, ispunjena je društvenošću, saosećajnošću, prijatnih osećanja među ljudima. Ona donosi dobre vibracije među ljudima i olakšava komunikaciju.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Ako ste raskinuli tokom Punog Meseca sada ćete početi da upoznajete nove ljude koji će baciti novo svetlo na vašu novostečenu slobodu. Zapamtite da ako ta veza nije potrajala, ne znači da je sve bilo uzalud. Sve što se desilo tokom Punog Meseca treba da shvatimo kao lekciju, a ne kao nešto što će uticati na naše odluke u budućnosti.

Ukoliko ste tokom Punog Meseca ostali bez posla, Mlad Mesec u vagi vam daje nove šanse da se izborite za bolju poziciju. Ukoliko imate svoj biznis ili radite za neku kompaniju, ovaj Mlad Mesec će vam doneti bolje partnerske odnose sa menadžmentom što će uvećati vaše šanse za zaradu. Ovo su dani kada trebate da započnete pregovore oko povišice.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Sve loše što se desilo u vašem porodičnom životu može da bude sada ispravljeno. Možda ste se posvađali sa nekim bliskim rođakom ili članom porodice, te je sada pravo vreme da se sav taj nered počisti.

Bez obzira na to koji ste horoskopski znak, ovaj Mlad Mesec će za vas stvoriti šansu da sredite neke stvari i unesete određene promene. Sa njim u znaku Vage ovo će vam lakše ići jer vam ona daje mogućnost da napravite stabilnost i pravi balans koji vam je falio ranije.

 

(telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *