Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP,za DANAS,za 12.oktobar

DNEVNI HOROSKOP,za DANAS,za 12.oktobar

OVAN

Ukoliko vam je stalo do toga da pokažete sve svoje potencijale, pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi s nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali.

BIK

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj ne samo vama, već i okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti mnogobrojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.

BLIZANCI

Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite, pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvežite vaš odnos.

RAK

Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana, kada će mu biti potrebna vaša podrška.

LAV

Obuzima vas velika tenzija. Svesni ste da je pritisak koji trpite posledica promena u koje ste se upustili, ali to vam ne pomaže. Za neke probleme ne postoji drugo rešenje osim da zažmurite na izazove i strpljivo sačekate razrešenje.

DEVICA

Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

VAGA

Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre dogovorenog roka.

ŠKORPIJA

Kako god da se postavite, očekuje se da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

STRELAC

Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina je da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne, kako vam se to trenutno čini.

JARAC

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatan život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti veoma nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak.

VODOLIJA

Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

RIBE

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja, pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

 

(novosti.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *