Home / Pravoslavlje / PORODICA I PRIJATELJI U ŠOKU: Nije nikako mogla da RODI BEBU, onda se molila OVOM SVECU I DESILO SE ČUDO!

PORODICA I PRIJATELJI U ŠOKU: Nije nikako mogla da RODI BEBU, onda se molila OVOM SVECU I DESILO SE ČUDO!

Da molitve čuda čine najbolji je dokaz mlada majka Vanja iz Beograda, koja tvrdi da su joj molitve pomogle da ostane trudna i na svet donese jednu devojčicu.

 Ona nije zaboravila ni Svetog Nektarija kome se molila, a ni sveštenika u Manastiru Ćelije koji je savetovao da se moli.

Evo šta mu je napisala:

„Poštovani oče Nenade, rodila se Milica od Svetog Nektarija izmoljena. Prošle godine poslali ste mi molitve za porod, ulje, ikonu Svetog Nektarija i brojanicu, Bogu hvala, eto mi i Milice. Molila sam se kako ste rekli i koristila osvešatno ulje.

 Venčali smo se u crkvi. Pre molitvi Svetom Nektariju dok nisam saznala za njega i molila mu se, nisam mogla da iznesem trudnoću, imala sam spontani. Preko vas sam saznala za molitve za porod Svetom Nektariju. Čim sam počela moliti se i koristiti osvećeno ulje sve je počelo kako treba. Rodila se Milica 21.8.2017. godine.

Sada joj je nešto više od 5 nedelja. Želela bih da pošaljem kandilo u Eginu u slavu Božiju i zahvalnost divnom Svetom Nektariju. Molim Vas pomenite Milicu (nije još krštena), Sladoja, Vanju, Ljubinku i Ivanu pred svetim moštima u Manastiru Ćelijama gde služite. Oprostite i hvala!

 Blagodarna majka Vanja iz Beograda

Krstovdan 27.9.2017.godine Gospodnje“.

U Srbiji se deo moštiju Svetog Nektarija nalazi u Manastiru Ćelije. Pravoslavni vernici slave Svetog Nektarija Eginskog, kojem se mole za zdravlje i za izlečenje. Njegova ikona čuva se u Valjevu, gde mnogi hodočasnici dolaze ne bi li im Sveti Nektarije uslišio molitve.

Svetom Nektariju najviše se mole ljudi oboleli od raka, a na spisku bolesti čije je isceljenje po pravoslavnom verovanju pomogao su i paraliza, nervna oboljenja, oboljenja bubrega, očiju i Parkinsonova bolest. Veruje se da su se nad njegovom moštima dešavala razna čuda isceljenja.

(Izvor: Srbijadanas.com)

O nama cura

Vidi još

DANAS SLAVIMO JEDAN OD NAJTUŽNIJIH PRAZNIKA: Vernici ako ste u nevolji uradite samo ovu jednu stvar

Jedini uslov je da se iskreno pomolite Za Srpsku pravoslavnu crkvu i vernike danas je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *