Home / Linkovi / Moje dete je umrlo, a rodila se zvezda, Lepa Brena… Posle 36 godina progovorila Spasa, prva pevačica “Slatkog greha”! (FOTO)

Moje dete je umrlo, a rodila se zvezda, Lepa Brena… Posle 36 godina progovorila Spasa, prva pevačica “Slatkog greha”! (FOTO)

Nakon što smo pre nekoliko dana ekskluzivno objavili kako je izgledala prva pevačica “Slatkog greha” (prvobitno se zvao “Lira šou”), ona se nakon 36 godina po prvi put javno oglasila.

Naime, Spasa Mečanin koja je pre skoro četiri decenije pretila da postane ozbiljna zvezda, danas otkriva pravi razlog zbog kog se povukla sa scene, rekaši da razlog nije onaj koji se priča.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Moj pokojni muž, Mališa Nikolić, nije me oteo na sceni, već me je odveo kući i venčali smo se u Smederevu 13. januara 1980. godine. U januaru smo se uzeli, a u aprilu sam izgubila bebu. Doktori su mi rekli da više nikada neću imati decu, ali posle sam rodila Miloša. Nažalost, bez muža sa ostala vrlo rano. Mališa je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1983. – ističe Spasa.

Nekad poznata pevačica koju su, po rečima kompozitora Milutina Popovića Zahara zbog luckastog ponašanja navodno zvali “Spasa lujka”, objašnjava kako joj se na sceni dogodila nesreća nakon koje više nije pevala.

– Breni je bilo suđeno, a meni se desilo zlo na sceni. Moje dete je umrlo i rodila se zvezda, Lepa Brena. Zato mi je muž zabranio da pevam. Ležala sam mesec dana ubolnici, imala sam sepsu u početnom stadijumu, mesecima nisam mogla da se oporavim… Tada sam ostavila “Lira šou”. To je moja velika rana… Nešto što nikada neću preboleti – istakla je Spasa koja danas živi u Banatskom Aranđelovu.

(Telegraf.rs)

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *