Home / Astrologija / Neće pogledati nijednu drugu: 3 stvari zbog kojih će LUDITI za vama…

Neće pogledati nijednu drugu: 3 stvari zbog kojih će LUDITI za vama…

Kad stvari krenu uzbrdo, muškarci se opuste i prestaju da se trude (jer su nas već osvojili), na šta žene reaguju strahom od odvajanja. Strah kod žena uzrokuje posesivnost, slanje prevelikog broja poruka, paničarenje i slično, na šta muškarac reaguje povlačenjem, jer ima osećaj da je u zatvoru. Umjesto što stalno ponavljate istu grešku i tjerate ga od sebe, ako želite da se ponovno trudi oko vas, prebacite se na muški način razmišljanja.

1. Ignorišite ga

Kada muškarci to rade, oni to ne rade namjerno – jednostavno imaju stvari o kojima razmišljaju češće i prioritete koje smatraju važnijim od vas. Znamo da zvuči grozno, ali tako je. Umjesto da ga molite za više pažnje, napravite nešto što ne očekuje – uskratite mu pažnju koju ste mu do sad davali. Ako se ne zapita, onda ionako više nije zainteresovan.

2. Radite stvari za sebe

Kada je počeo da vas osvaja, vjerovatno je osvajao ženu koja ima puno svojih stvari i malo vremena za njega. Sad kad ima vaše vrijeme, vjerovatno ima potrebu da se mnogo manje truditi jer zna da vas može imati kad poželi. Ako mu uskratite vrijeme i dajte mu do znanja da i dalje mora da se trudi ako želi da vas viđa, on će imati utisak da opet osvaja onu istu ženu koju je osvajao prije.

 

3. Dajte mu prostora

 

Umjesto da stalnim druženjem pokušavate da vratite strast koju je nekad pokazivao, uradite suprotno – maknite se od njega i dajte mu prostor koji misli da želi. Većina žena bi na ovo gledala kao na početak kraja – ako muškarcu treba prostor, znači da više nije zainteresovan – ali to najčešće nije tako. Jednom kad osjeti da ga ne držite na lancu, vratiće se na staro.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *