Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP,za DANAS,za 9.oktobar

DNEVNI HOROSKOP,za DANAS,za 9.oktobar

Ovan
Bilo bi dobro da poslušate druge, da uvažite prijateljski savet, svaki konstruktivan razgovor će Vam biti od koristi. Danas bi bilo dobro da sortirate dokumenta i stvari, da biste napravili veći red u kući ili na poslu.

Bik
Danas ste nervozni. Oseća se tenzija na poslu. Dragi Bikovi, bilo bi dobro da ne reagujete impusivno na provokacije drugih ljudi, budite staloženi danas.

Blizanci
Želite da sve uradite na neki Vama svojstven način, ali možda je bolje da se držite ustaljenog rasporeda. Nemojte raditi previše stvari odjednom, jer postoji mogućnost da ništa ne uradite kako treba. Fokusirajte se na prioritete.

Rak
Danas je idealan dan za druženje. Dobro se osećate. Potrudite se da gledate više svoj interes, nego tuđe potrebe.

Lav
Nemojte biti prezahtevni prema sebi. Možete se opteretiti rutinom i pravilima danas. Idealan je dan za nove kontakte i nove planove.

Devica
Danas možete imati probleme sa novcem. Nemojte se raspravljati sa drugima oko novca. Potrudite se da pričate drugima šta treba da rade, jer možda to nekom smeta,da ne biste ulazili u rasprave.

Vaga
Platite račune na vreme. Budite odgovorniji na poslu. Pijte više tečnosti danas, ugodite sebi, vežbajte ili šetajte.

Škorpija
Danas ste promenljivog raspoloženja. Ne obraćajte pažnju na druge ljude, na njihovo ponašanje, jer možete nečije postupke protumačiti pogrešno.

Strelac
Budite vredni. Možda će Vam neke stvari ići sporije na poslu. Budite temeljni i svi će biti zadovoljni učinkom.

Jarac
Odlično se osećate danas. Pozitivni ste. Potrudite se da provedete više vremena sa partnerom ili dragim ljudima, idealan je dan za druženje.

Vodolija
Ne preterujte sa poslom. Od premora se možete osećati loše. Organizujte se bolje i provedite više vremena sa porodicom.

Ribe
Nečiji postupci Vam mogu zasmetati, ali nemojte previše burno reagovati. Napravite kompromise sa kolegama. Trebalo bi da odradite obaveze koje imate, nemojte biti lenji danas.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *