Home / Showbizz / PRVI POLJUBAC BOBE I MARIJE IZ „ŽIKINE DINASTIJE“: Ovu neverovatnu priču niste znali (VIDEO)

PRVI POLJUBAC BOBE I MARIJE IZ „ŽIKINE DINASTIJE“: Ovu neverovatnu priču niste znali (VIDEO)

Ljubitelji eks-ju kinematografije sigurno se sećaju legendarnog serijala filmova “Žikina dinastija“. Pored Gidre Bojanića i Marka Todorovića, u glavnim ulogama su se našli i Rialda Kardić i Vladimir Petrović, koji su igrali mladi par Mariju i Bobu.

Upravo Rialda Kadrić, današ Rialda Šebek, bila je gošća emisije “150 minuta” televizije “Prva”, pri čemu je dala prvi put intervju posle 30 godina.

Ona je otkrila da živi u Velikoj Britaniji, da se više ne bavi glumom i da je dans psihoterapeut.

Rialda je ispričala da je lik Marije po prvi put igrala kada je imala samo 13 godina, i navela da je prvi poljubac u životu imala upravo u ovom legendarnom filmskom ostvarenju.

– Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. I naravno da sam ja tu glumila zrelost, jer sam ja htela da pokažem da ja to sve znam. Ne savetujem, probajte bez filmskih kamera – rekla je kroz smeh Rialda i dodala:

– To što sam ja možda izgledala zrelije, ili što neko dete i danas može da deluje zrelije, ili intelektualno, ne znači da emotivno to može da isprati – navela je ona.

Na pitanje voditeljke Maje Nikolić, da li je kao tinejdžerka razumela o čemu se radi u filmu u kome je postala popularna širom bivše Jugoslavije na pravi način, Kadrićeva je odgovorila.

– Ja sam glumila da sam zrelija, zato što sam se našla u svetu odraslih. Tu je jedna zbunjenost, tu je moj pokušaj kako ja da izađem na kraj sa svim tim, da se ta moja strepnja pubertetska ne vidi.

Još ne znate ko ste – priča Rialda, koja je navela da nije u kontaktu sa Vladimirom Petkovićem, koji je igrao Bobu, i dodala da su joj legendarni glumici Dragomir Gidra Bojanić i Marko Todorović puno pomogli.

 

(Izvor: Dnevne.rs /Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *