Home / Zabava i zanimljivosti / OTKRIVAMO VAM 7 sitnica zbog kojih će se muškarac s vremenom još više ZALJUBITI u vas!

OTKRIVAMO VAM 7 sitnica zbog kojih će se muškarac s vremenom još više ZALJUBITI u vas!

Mnogi smatraju da je zaljubljenost osjećaj koji prolazi (a ostaje ljubav), ali to ne moramo biti tako. Štoviše, muškarac se s vremenom može još više zaljubiti u ženu nego na početku veze. Otkrivamo vam 7 sitnica zbog kojih će se muškarac još više zaljubiti u vas

1. Svaki put kada ga nasmijete.
Uspiješ li nasmijati ženu, onda je možeš potaknuti da napravi bilo što, rekla je jednom Marilyn Monroe. Isto vrijedi i za muškarce. Kada nekoga uspijete nasmijati, to je nešto najljepše što možete napraviti. A naročito ako je ta osoba vaš partner koji će se zbog toga još više zaljubiti u vas.

2. Kada zaspite na njegovom ramenu.
Ne događa se često i upravo zato ima u sebi neku posebnu romantičnost i nježnost. Vidjeti partnericu kako mirno spava na njegovom ramenu, za muškarca je posebno slatki prizor i nema šanse da se zbog toga ne rastopi!

3. Kada se probudi pored vas i shvati kakav je sretnik.
Muškarci to rade i češće nego što mislimo, ali rjeđe će to i priznati. No idući put kada se probudite i vidite partnera kako vas gleda vjerojatno si misli upravo to – koliko je sretan što se budi pored žene poput vas.

4. Kada prvi put zajedno provedete dan u krevetu.
Kada provedete 24 sata zajedno i ne postane vam dosadno, znak je da ste vjerojatno pronašli partnera za čitav život. To će možda biti i trenutak kada muškarac prvi put shvati da je zaljubljen u vas.

5. Kada vas ponovno vidi poslije duže razdvojenosti.
Bilo da ste na službenom putu, u posjetu rodbini ili je riječ o nekom trećem razlogu, vaša ili njegova odsutnost i razdvojenost učinit će da muškarcu počnete jako nedostajati i da se još više zaljubi u vas.

 

6. Svaki put kada ste tu za njega kada vas treba.
Bilo da je riječ o problemima na poslu ili da ga muči nešto drugi, muškarac će cijeniti kada je partnerica uz njega. Možda vas neće izravno tražiti pomoć ili vam se žaliti (jer muškarci misle da time pokazuju vlastitu slabost), ali vaša prisutnost itekako će mu puno značiti. Čak i ako ne razumijete zašto se toliko uzrujao, i sama vaša podrška bit će mu dovoljna.

 

7. Poslije vaše prve velike svađe.
Većina parova doživi trenutak kada shvati da će se morati potruditi kako bi njihova veza uspjela, a taj trenutak često dođe poslije velike svađe. Nijedna svađa nije ugodna, ali znajući da ste oboje spremni raspravljati o onome što vas muči te spremni sagledati i drugu stranu, učinit će vašu vezu još čvršćom – i produbiti njegove osjećaje prema vama.

(najlepsicitati.info)

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *