Home / Linkovi / SVI SMO GLEDALI ŽADE! Udala se za partnera iz serije i razvela, a ovako izgleda SADA!

SVI SMO GLEDALI ŽADE! Udala se za partnera iz serije i razvela, a ovako izgleda SADA!

Brazilska glumica, Đovana Antoneli očarala je publiku ulogom u popularnoj seriji “Klon” koja je kod nas prevedena kao “Zabranjena ljubav” kad je tumačila lik ljepotice Žade, piše “Pink“…Lijepa Marokanka tada je skrenula pažnju svojom ljepotom, pogotovo očima koje je često isticala jakom šminkom.

zadee

Čak i oni koji nisu voljeli sapunice, su zavoljeli tvrdoglavu Žade koja je uporno izlazila iz okvira koje joj je nametala njega kultura, a sve to samo zbog ljubavi.

Đovana potiče iz umjetničke porodice, otac joj je takođe glumac, majka plesačica, a lijepa glumica ima i starijeg brata koji je advokat.

Sa glavnim glumcem iz serije, Muriljom Benisiom, Đovana je dobila sina Pjetra, ali ta ljubav nije opstala. Dvije godine nakon njegovog rođenja, Đovana i Benisio su se razišli.

Ovako on danas izgleda:

Ubrzo nakon toga, glumica se udala za reditelja Leonarda Nogeiru, sa kojim je dobila bliznakinje, Sofiju i Antoniju.

Ona danas izgleda potpuno drugačije. Promijenila je frizuru, ali i način šminkanja, a godine je nisu pregazile, pa je ljepša nego ikad iako je zagazila u petu deceniju života.

Dok su neki fanovi oduševljeni njenim novim imidžom, ima i onih koji je mole da se vrati u svoje staro izdanje, da vrati svoju dugu kovrdžavu kosu i jaču šminku.

haber.ba

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *