Home / Svijet i dešavanja / JEZIVO: Beba je vrištala bez prestanka, a kada je majka pogledala sto za povijanje umalo se nije onesvetila (FOTO)

JEZIVO: Beba je vrištala bez prestanka, a kada je majka pogledala sto za povijanje umalo se nije onesvetila (FOTO)

Ova majka je svoju priču podelila na društvenim mrežama, sa željom da upozori druge roditelje

Priča ove majke šokirala je ljude širom sveta: Neprijatnost koji je doživela kada je u toaletu jednog restorana pokušala sinu da stavi nove pelene nikada neće zaboraviti.

“Danas sam svom sinu htela da promenim pelenu i pronašla sam adekvatno mesto za to. Samjuel nije prestajao da plače, sve vreme dok je bio na stolu. Mislila sam da je umoran ili mu je hladno pa sam promenila pelene što je brže moguće i odmah ga uzela u naručje, kako bih ga umirila”, još uvek u šoku priča ova majka i nastavlja.

“Tada sam na stolu ugledala igle, zabodene sa donje strane stola. Neko bezdušno đubre je mislilo da je ovo zabavno! Moja jadna beba je ležala na iglama! Njegova leđa sada izgledaju kao jastuče za igle. Nemam dovoljno reči da kažem koliko sam ljuta! Obavezno proveravajte stolove za povijanje, pre nego što na njih stavite svoju decu”.

(Telegraf.rs / Bktvnews.com)

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *