Home / Astrologija / Do kraja Oktobra ova tri znaka očekuje NAJLEPŠA LJUBAVNA ROMANSA !

Do kraja Oktobra ova tri znaka očekuje NAJLEPŠA LJUBAVNA ROMANSA !

Ako već dugo čekate na romantičnu ljubav, možda vam baš u oktobru zvijezde šalju darove ljubavi!

Bik

Bikovi neće morati čekati kraj lipnja da se poboljša njihova ljubavna situacija. Na samom početku ovog mjeseca osjetit ćete neku posebnu energiju i bit ćete apsolutno neodoljivi suprotnom spolu.

Dovoljno je prepustiti se trenutnim osjećajima i uživati ​​u pažnji koju dobivate i što je najbolje, moći ćete konačno upustiti se u vezu poslije dužeg vremena samovanja.

Ako ste zauzeti, uživat ćete u zajedničkim trenucima s voljenom osobom, ali ne pretjerujte s flertom sa strane. Možete narušiti idealan omjer.

Škorpion

 

Osim odličnog provoda u društvu, Škorpionima je zagarantiran uspjeh na polju ljubavi. Vodit će vas strast i nevjerojatna energija i bit ćete gotovo nezaustavljivi.

Jedino što može poremetiti dobro raspoloženje je osoba iz prošlosti koja želi još jednu priliku.

Napominjemo da će vam se možda javiti osoba iz prošlosti koju dugo niste čuli ili vidjeli i željet će još jednu priliku. Ako je to ono što stvarno želite, prepustite se osjećajima i pustite neka nadvladaju razum.

Ribe

 

Od početka godine pa sve do sada vas prati neka sretna zvijezda koja vam polako otvara putove. Konačno će ona zasijati u punom sjaju i dovesti vam u život osobu koju nikada nećete zaboraviti.

Hoćete li odlučiti s njom ostvariti prijateljstvo ili nešto više, to je već na vama.

U svakom slučaju ovog lipnja vam se otvaraju sva polja pa ako želite konačno srediti svoju ljubavnu situaciju na bilo koji način, ovo je idealno vrijeme da to učinite. Sve je na vama.

 

(izvor:  najlepsicitati.info)

 

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *