OVAN

Neophodni su vam predah i kratak odmor. Okolnosti koje se nameštaju daju mogućnost da s prijateljima pobegnete nekud na nekoliko dana. Više se krećite i ne oklevajte, kratak oporavak će vas okrepiti pa ćete s lakoćom nadoknaditi propuštene obaveze.

BIK

Možete doći u iskušenje da odustanete od ideja u koje i dalje veoma verujete. Nerazumevanje ukućana nije razlog da odustanete od svojih snova. Pomoć ćete pronaći ukoliko se osvrnete oko sebe i uočite bar jednog prijatelja spremnog da vas podrži.

BLIZANCI

Pokušavate nešto da počnete iz početka. Vi jeste osoba stvorena za nove projekte, ali ovaj dan nije povoljan za to. Odložite važne odluke, naročito ukoliko dođete u iskušenje da prekinete saradnju s ljudima o kojima ste do danas imali sjajno mišljenje.

RAK

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se niste isprobali u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste nepogrešivi.

LAV

Vraćaju vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ukoliko budete u svemu iskreni.

DEVICA

Sjajne vesti stižu iz inostranstva. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko strpljivo rešite problem, pred vama je dobra prilika.

VAGA

Sustiže vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete blagonaklonost nadređenih, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretočiti u nesporazum.

ŠKORPIJA

Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav čas je kucnuo kod vas. Nije vam jasno zbog čega ne funkcioniše sistem rada i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo.

STRELAC

Privlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte sebe već svoje romantično raspoloženje usmerite na nešto praktičnije.

JARAC

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi.

VODOLIJA

Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu.

RIBE

Neophodno je da usporite tempo. Okrepićete se ako dan provedete u neobaveznim razgovorima s prijateljima. Bezbrižnost može biti prekinuta uznemirujućim vestima koje stižu od osobe koja nije dobronamerna i nema tačne informacije.