Home / Svijet i dešavanja / ŽENA ZAPALILA MUŽA KADA GA JE UHVATILA DA SILUJE SVOJU 7-GODIŠNJU KĆERKICU! (FOTO) (VIDEO)

ŽENA ZAPALILA MUŽA KADA GA JE UHVATILA DA SILUJE SVOJU 7-GODIŠNJU KĆERKICU! (FOTO) (VIDEO)

Natanysha Hedman (40) zapalila je muža nakon što ga je uhvatila kako siluju svoju 7-godišnju kćerkicu.

Prema prioćenju washingtonske policije, Vincent Phillips (52), bio je natopljen benzinom dok je spavao. Uspio je pobjeći iz kuće i tako zapaljen krenuo prema trgovini u susjedstvu da pozove pomoć. Kupci su ga s nevjericom i u šoku gledali kako gori. Prodavač trgovine nazvao je 911, nakon čega su stigli liječnici odveli Phillipsa u Harborview Medical Center za liječenje opekotina.

Sigurnosne kamere na lokalnoj benzinskoj postaji pokazale su da je gospođa Hedman, vidno uzrujana, kupila benzin samo nekoliko sati prije incidenta. Hedman je uhićena. Priznala je policiji da ga je zapalila nakon što ga je uhvatila kako siluje svoje dijete.

Muž je hospitaliziran i na intenzivnoj je njezi zbog teških opekotina, pod policijskom je prismotrom nakon čega će biti pritvoren zbog optužbe za pedofiliju. Liječnici u Medical Harbor Harborviewu izjavili su kako je “sretan što je uopće živ”.

Koliko ima tako prekrivenih pedofila? Nažalost, njima nema pomoći jer nemaju ”ugrađeni” takozvani neuroblokator koja spriječava čovjeka ili životinju da ”okine” na svoje dijete.

Izvor: Srbijadanas.rs

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *