Home / Astrologija / ŠTA JE PODZNAK I KAKO VAS OPISUJE VAŠA KOMBINACIJA ZNAKA I PODZNAKA!

ŠTA JE PODZNAK I KAKO VAS OPISUJE VAŠA KOMBINACIJA ZNAKA I PODZNAKA!

Ovo je najvažnija “kuća” u horoskopu, predstavlja Vaš podznak i govori o ličnosti, karakteru, temperamentu, zdravlju, sposobnostima delovanja i preživljavanja, ponašanju…, i o još mnogo čemu.

Ascendent modifikuje čitav horoskop i uslovljava značenje ostalih polja i planeta u njima. Vrh prve kuće je Ascendent ili znak u usponu. Ovo je jedna od najvažnijih tačaka u prirodnom horoskopu i ona precizno pokazuje stepen i znak na istoku horizonta u trenutku Vašeg rođenja. Zbog Zemljine rotacije, jedan stepen zodijaka diže se iznad horizonta otprilike svake četiri minute; stoga i sami možete uvideti koliko je važno da se zna precizno vreme rođenja.

Prva “kuća”, a posebno njen početak – Ascendent – pokazuje Vaše prirodne sklonosti i tendencije, individualnost i način na koji se izražavate. Ona pokazuje kako Vas drugi vide, takođe i način na koji želite da Vas drugi vide. Ova “kuća” predstavlja Vaše telo, zdravlje i godine ranog detinjstva. Utiče na pristup životu, Vaš pogled na svet, izgled i pojavu, kao i na početak svih Vaših poduhvata…

 

(izvor: malihoroskop.com)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *