Home / Astrologija / Dnevni horoskop,za DANAS,za 06.oktobar!

Dnevni horoskop,za DANAS,za 06.oktobar!

Ovan

Danas bi bilo dobro da napravite pauzu na poslu. Previše radite. Usmerite se na sebe, na odmor, nemojte se preforsirati.

Bik

Imate osećaj da ste nešto zaboravili da uradite. Fokusirajte se na obaveze koje ste započeli. Previše brinete i pravite sebi pritisak. Nađite neki način za opuštanje.

Blizanci

Ne zapostavljajte druge ljude zbog obaveza. Pokušajte da izbalansirate poslovni i društveni život. Od saradnika možete čuti neke dobre vesti koje očekujete.

Rak

Ne zanemarujte odmor danas. Imate dosta obaveza, ali ćete ipak sve postići. Popodne provedite sa porodicom.

Lav

Sve što ste planirali polako ostvarujete. Danas je dan kada treba da se držite ustaljenih pravila na poslu. Iako Vam se ne radi, pozitivni ste i sjajno raspoloženje prenosite na druge ljude.

Devica

Porazmislite o svojim finansijama malo bolje i nemojte zaboraviti plaćanje računa. Mogući su iznenadni troškovi vezani za kuću. Dajte svoj maksimum na poslu.

Vaga

Danas možete očekivati da drugi ljudi budu od velike pomoći. Dobro se osećate. Pokušajte da se usredsredite na saradnju sa drugima.

Škorpija

Jako ste ambiciozni. Možete biti pohvaljeni od strane nadređenog. Moguća glavobolja, a uzrok mogu biti stres i premor na poslu.

Strelac

Optimistični ste. Odlično se osećate danas i spremni ste za nove pobede. Možete provesti neko vreme u prirodi, bavite se sportom, idite na trčanje. Danas je idealan dan za izlaske, zabavu i flert.

Jarac

Posvetite se porodici. Možete uvesti neke novine u kuću, neke stvari nove možete kupiti. Promenite loše navike. Preosetljivi ste danas.

Vodolija

Nemojte biti previše tvrdoglavi. Pogledajte problem sa više strana, a mogu i drugi pomoći u rešavanju. Komunikativni ste. Danas je idealan dan za promene koje se tiču telefona ili automobile, moguća je i kupovina.

Ribe

Osećate se sjajno povodom posla. Sve Vam ide kako ste zamislili. Moguć osetan priliv novca i očekivane promene na bolje će biti vidljive.

(izvor: mondo.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *