Home / Svijet i dešavanja / LEPOTICA I ZVER: Ovo je žena Ramuša Haradinaja koju nikad niste videli! Izgleda kao milion dolara! (FOTO) (VIDEO)

LEPOTICA I ZVER: Ovo je žena Ramuša Haradinaja koju nikad niste videli! Izgleda kao milion dolara! (FOTO) (VIDEO)

Ramuš Haradinaj, bivši vođa terorističke organizacijOdluka da li će Haradinaj biti izručen Srbiji ponovo je odložena, a dok ga Srbi traže zbog monstruoznih zločina na Kosovu, malo ko zna ko je žena koja stoji iza njegae OVK i bivši premijer Republike Kosovo, oslobođen je pred Hagom 2008. godine, ali ga Srbija traži kako bi mu sudila zbog monstruoznih zločina.
Haški sud oslobodio je Ramuša Haradinaja uprkos tome što je i on sam priznao da je činio zločine! Iako je na sudu ćutao, a gotovo svi svedoci protiv njega su pobijeni, on je mnogo toga otkrio u knjizi “Razgovori sa generalom: Priče o ratu i slobodi”.

Likvidirao sam srpske policajce, ubijao srpske civile, uklanjao neposlušne Albance – priznao je Haradinaj u predgovoru svoje knjige.

Iako se o njegovim zločinima mnogo zna, o ličnom životu ne zna se mnogo. Ipak zna se da je oženjen, a njegovu ženu smo prvi put mogli da vidimo kada ga je sačekala kada je kao “pobednik” došao iz Haga.

No, Anita, kako se zove njegova supruga nije mu prva izabranica. On je ranije bio oženjen Finkinjom, sa kojom ima sina.

Sada, sa reporterkom RTK ima troje dece, dva sina i kćerku. Evo i kako izgleda Anita.

 Image result for anita hassanandani

 

Vrlo je poznata i zbog svog posla, i zbog svog braka.

 

 

Inače, Haradinaj je jedan od šestoro braće, sebe nikad nije smatrao muslimanom, i kazao je da nikad nije posetio džamiju. Zna srpski perfektno, i često ga koristi u intervjuima, “kako bi iskazao poštovanje srpskog zajednici”.

(Espreso.rs)

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *