Home / Svijet i dešavanja / (FOTO) KSENIJA IMA 26, A NJEN MUŽ 62 GODINE: Ona je mnogo više od supruge MILIONERA, evo zašto!

(FOTO) KSENIJA IMA 26, A NJEN MUŽ 62 GODINE: Ona je mnogo više od supruge MILIONERA, evo zašto!

Ksenija Deli (26), manekenka koju ste sigurno zapazili u spotu Džastina Bibera za pjesmu “What do you mean“, udala se za milionera (62) iz Egipta, a svojim stilom oduševljava svijet. Naime, iako bi zbog razlike u godinama, mnogi prokomentarisali da ovaj par vezuje novac, a ne ljubav, oni dokazuju da je njihova situacija dosta drugačija.

 

Osama Fatija Rabah Al-Šarif i Ksenija su svoju ljubavnu bajku započeli u Grčkoj, gdje su se i vjenčali. Ona je nosila vjenčanicu Zuhaira Murada, a modni stručnjaci su njenu haljinu na vjenčanju nazvali bajkovitim modelom, a nevjestu su poredili sa modernom Pepeljugom.

Zbog njegovog društvenog polažaja i njene atraktivnosti veoma su zapažen par. Manekenka je prije nekoliko mjeseci na Instagramu poručila da je 2016. bila sjajna godina i da se raduje avanturama koje će joj donijeti ova 2017.

 

Polje gdje nema nikakvih nedoumica jeste Ksenijin stil. Ona umje da odabere odjeću koja ističe njenu zavodljivost, a odlično se snalazi i sa elegancijom i sa sportskim stilom.

 

Modu poznaje do detalja. A njeno modno umijeće odlično se vidi na njenom Instagram profilu na kojem se ređaju jedna uspješna modna kombinacija za drugom.

 

Modne trikove koje je pokupila širom svijeta, od Njujorka do Londona, članica modne agencije “Elite model Managment“ iz Los Anđelesa i manekenka koju na Instagramu prati 670 hiljada ljudi, uspješno primjenjuje na svoj način odijevanja.

(Kurir)

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *