Home / Astrologija / Srećni dani za ovu nedelju: HOROSKOP ZA 03. OKTOBAR 2017. DO 09. OKTOBAR 2017.

Srećni dani za ovu nedelju: HOROSKOP ZA 03. OKTOBAR 2017. DO 09. OKTOBAR 2017.

Savetujem: U danima za koje „planete i sazvežđa“ kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje Vam je život dao; u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih učitelja. …Samo se ne bojte – jer srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo…i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Različite okolnosti su na Vašoj strani, što deluje vrlo podsticajno na dobar izbor stila ili načina igre. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, petak i nedelju. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale suigrače u sredu i četvrtak .

Bik

Nalazite se u dobroj formi i smišljate novu strategiju kako biste ostvarili dobitak ili zapaženi uspeh u odnosu na ostale saigrače. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite proverenu formulu: u ponedeljak, sredu i subotu. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u četvrtak i petak.

Blizanci

Ponekad nove okolnosti na takmičarskoj sceni utiču na drugačiji poredak među saigračima i donose uvećane mogućnosti. Sačuvajte dobru koncentraciju u završnici igre, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u sredu, petak i nedelju. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku i da sačuvate svoje interese u utorak i četvrtak.

Rak

Povremeno Vam nedostaje borbeni duh, posebno kada se zateknete u izmenjenim takmičarskim situacijama koje zahtevaju drugačija pravila igre. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u ponedeljak, sredu i četvrtak. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Obavezno izbegavajte neke ekstremne situacije u petak i nedelju .

Lav

Ponekad je teško predvideti reakciju ostalih suigrača i razne mogućnosti izbora u završnoj fazi igre. Najbolje rešenje je da se oslanjate na svoj takmičarski impuls u utorak, sredu i petak . Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču Vašoj kontroli u četvrtak i subotu.

Devica

Ponekad prvi impuls ume lako da zavara, naročito u situacijama kada postoje izjednačene pozicije među saigračima. Upotrebite neke tajne adute kako biste brzo i efikasno ostvarili svoje ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Obavezno izbegavajte neke veće rivalske odnose u sredu i petak.

Vaga

Faktor sreće je na Vašoj strani, upotrebite svoje tajne adute kako biste ostvarili prestižnu poziciju na takmičarskoj sceni u utorak, četvrtak i subotu. U zavisnosti od raznih okolnosti možete da računate i na pozitivane uticaje crvene boje. Izbegavajte razne rivalske odnose koji remete na Vašu koncentraciju u sredu i petak.

Škorpion

Sve je moguće, ako smišljeno nadmudrite ostale suigrače i upotrebite svoje skrivene adute u četvrtak, petak i subotu. U zavisnosti od raznih okolnosti možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nekim visoko rizičnim situacijama koje iznenada izmiču kontroli u sredu i nedelju .

Strelac

Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili neki značajniji dobitak u četvrtak, subotu i nedelju. Povremeno možete da računate i na neke skrivene adute koje imate. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u utorak i sredu .

Jarac

Ponekad se sve okolnosti poklapaju u skladu sa početnim procenama i takmičarskim raspoloženjem. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u ponedeljak, sredu i petak . Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u četvrtak i subotu .

Vodolija

Imate prednost u odnosu na ostale saigrače i stalo Vam je da ostvarite značajniji uspeh. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u ponedeljak, sredu i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte i dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i nedelju.

Ribe

Prednost dajete situacijama koje deluju vrlo primamljivo ili kao pravi takmičarski izazov. Pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju značajno uvećava Vašu šansu za dobitkom: u ponedeljak, sredu i subotu. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Škorpiona, Vodolije ili Blizanaca u petak i nedelju.

(izvor:astrolook.com)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *