Home / Astrologija / Nedeljni horoskop | Od 2. do 8. oktobra 2017.

Nedeljni horoskop | Od 2. do 8. oktobra 2017.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

 

Dosta nervozni dani su pred vama. Hranom ne možete otkloniti probleme, ali možete pomoći svom organizmu da se na lakši način izbori sa njima. Jedite povrće sa puno minerala i vitamina, kao što su spanać, tikvice, patlidžan, slatki krompir. Pomoći će i čaj od koprive ili matičnjaka.

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima kod Ovnova je i dalje prilično nepovoljna situacija. I vi i partner ste dosta angažovani oko nekih obaveza, pomalo premoreni i nervozni zbog svega što se oko vas dešava i kao da nivo tolerancije ni ne postoji. Oboje ćete zamerati jedno drugom svaku, pa čak i najmanju sitnicu, što će kod nekih dovoditi do rasprava, a kod drugih do udaljavanja, ćutanja, distanciranja. S druge strane, kao da i vi i voljena osoba bolje funkcionišete sa nekim drugim ljudima, pa ćete češće tražiti njihovo društvo, što će opet dovoditi ka sumnji i ljubomori. Pravo vrzino kolo. Što se slobodnih Ovnova tiče, vi ćete upoznati osobu koja je vrlo zanimljiva i duhovita i koja će vas osvojiti na prvi pogled. No, ako ne budete pronašli pravi način da joj priđete, sve će ostati samo na nivou povremene komunikacije.

Posao

Imate podršku od strane Plutona kada je poslovni segment u pitanju, ali u isto vreme i kvadrat od strane Saturna koji vas koči. U prevodu – verovatno ćete funkcionisati kao na klackalici – u jednom momentu ćete lako rešavati ili pokretati sve ono što je vezano za poslovni segment, dok ćete već u drugom biti suočeni sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići. Nešto lošiji odnosi sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada. Budite prilagodljiviji.

Novac

Iako su prilivi proređeni, ipak ne možete reći da ste bez novca. Ono što predstavlja problem jesu obaveze, koje vas sada već ozbiljno pritiskaju. Nije vreme za pozajmice i uzimanje kredita.

Zdravlje

Em je vaše raspoloženje promenljivo, pa samim tim i način funkcionisanja i nivo energije, em će vas svaki čas sustizati neke manje, ali neugodne zdravstvene tegobe. Kod starijih – sve što je vezano za kičmu.

(izvor: mojastrolog.rs)

 

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *