Home / Svijet i dešavanja / Kad je imala 17 godina, okačili su njen snimak i proglasili je “najružnijom na svetu”. Prošla je kroz pakao, a onda se sve preokrenulo (VIDEO)

Kad je imala 17 godina, okačili su njen snimak i proglasili je “najružnijom na svetu”. Prošla je kroz pakao, a onda se sve preokrenulo (VIDEO)

“Za svaku ružnu reč koja mi je upućena uvek pronađem u sebi snagu da zagrlim svoje unutrašnje biće”

Motivaciona govornica Lizi Velaskez (28) iz Teksasa, nekada proglašena za najružniju ženu sveta, rođena je sa teškim sindromom marfanoidna progerija, a nakon godina u kojima je bila žrtva maltreriranja, sada je spremna da ispriča svoju priču.

– Kada sam imala 17 godina neko je na Jutjub okačio video sa mnom i napisao da sam najružnija žena na svetu, osećala sam se užasno. Međutim, u isto vreme to mi je dalo svetsku popularnost i priliku da krenem da radim na sebi. Sada sam ja ta koja drži motivacione govore kako prihvatiti i zavoleti sebe i zahvalna sam tom čoveku jer sam u prilici da pomažem drugima – rekla je ona.

Foto: AP/Tanjug

Objasnila je koliko joj je bilo teško da se suoči sa sobom i tom ružnom titulom i to u tinejdžerskom periodu. Otkrila je da je tada čak imala problem i sa drogom.

Printskrin:YouTube/Lizzie Velasquez

Lizi je sada uspešni motivacioni govornik, učestvovala je čak i na TED-u a njena Jutjub stranica ima čak 14 miliona pregleda. Često je lice i na crvenom tepihu, gde itekako lepo ume da se snalazi, a od kolega uživa puno poštovanje.

Printskrin:YouTube/Lizzie Velasquez

– Za svaku ružnu reč koja mi je upućena uvek pronađem u sebi snagu da zagrlim svoje unutrašnje biće i srećna sam kada mogu da pomognem i inspirišem ljude koji se bore sa sobom i okrutnom okolinom oko nas – jasna je ona i poručuje:

– U vremenu kada su supermodeli definicija lepote, kada se uspeh izjednačava sa bogatstvom, a slava se određuje prema broju pratilaca na društvenim mrežama, kako biste vi opisali sebe. Da li je to okruženje? Prijatelji? Porodica? – deo je njenog govora koji ceo možete pogledati u videu ispod:

 

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *