Home / Zabava i zanimljivosti / SNIMAK KOJI ĆE VAS OBORITI S NOGU: Lavica zagrlila čoveka koji joj je spasao život! (VIDEO)

SNIMAK KOJI ĆE VAS OBORITI S NOGU: Lavica zagrlila čoveka koji joj je spasao život! (VIDEO)

Njihovo neobično prijateljstvo počelo je kada je Siga napustio svoj čopor i suočio se sa sigurnom smrću. Valentin Gruner spasao je lava Sirgu sigurne smrti nakon što ga je njegov čopor napustio kada je bio mladunče.

Lav je u znak zahvalnosti zagrlio Vala, a na licu kao da se vidi osmeh. Priča Sirge i Valentina Grunera je sigurno jedna od najšerovanih u 2014. godini. Video gde se zver baca u zagrljaj Valu, dostigao je skoro 10 miliona pregleda na sajtu Jutjub.

Njihovo neobično prijateljstvo počelo je kada je Sirga napustio svoj čopor i suočio se sa sigurnom smrću. Međutim, Valentin ga je primetio i odveo u Bocvanu. Kako se razvijala njihova „povezanost“, svaki put kada bi Valentin otvorio vrata kaveza, Sigra bi ga zagrlio.

I sada, tri godine kasnije, lav od 140 kilograma i njegov spasitelj ostali su najbolji prijatelji, a Valentin je nominovan od strane Gugla kao jedan od najinspirativnijih ljudi u 2014 godini zbog rada sa Sirgom. Njihova fascinantna priča je pretočena i u dokumentarnu seriju sa još neverovatnijim obrtom – čovek mora da nauči lava da lovi.

STATUS MAJE IZ BEOGRADA DIGAO SVET NA NOGE: Napisala je kakvi su SRBI, i sada sve velike kompanije ŽELE DA ZAPOSLE NAŠE LJUDE!

POGLEDAJTE VIDEO:

 

(Izvor: Kurir.rs)

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *