Home / Linkovi / PAO MU ALIBI, PA PLAKAO U POLICIJI: Miloš uklanjao tragove ubistva, Jelenu bacio u kanal?

PAO MU ALIBI, PA PLAKAO U POLICIJI: Miloš uklanjao tragove ubistva, Jelenu bacio u kanal?

Miloš, brat uhapšenog Zorana Marjanovića, ima ubjedljivo najtanji alibi od svih članova porodice Marjanović, tvrde u policiji. Zoranov brat već godinu dana uporno tvrdi da je u vrijeme ubistva snahe Jelene spavao u svom krevetu, ali niko od njegovih ukućana u iskazima to nije mogao da potvrdi.

 

Iako je utvrđeno da je Milošev mobilni telefon 2. aprila 2016. u periodu od 15 do 18 časova bio u porodičnoj kući, policija sumnja da ga je on namjerno ostavio tamo, a da je za to vrijeme uklanjao tragove zločina i možda i lično bacio tijelo ubijene Jelene u kanala na nasipu u Borči.

 

Na ovu sumnju policiju navode vrlo neuvjerljivi i nervozni Miloševi iskazi na brojnim ispitivanjima.

 

On je tako prije deset dana, neposredno pred hapšenje brata Zorana, na jednom informativnom razgovoru u prostorijama beogradske policije, pritisnut oko alibija, počeo da plače.

http://www.ekskluziva.ba/galerija/117200/117200_2jec.jpg

– Kad smo ga suočili s nelogičnostima u njegovim iskazima, kada smo mu rekli da mu je alibi klimav i tanak i da baš niko od ukućana nije mogao da potvrdi da je on u vrijeme zločina spavao u kući, Miloš je odjednom počeo da plače! Vikao je: Ne znam više, ne znam ja ništa…Ponadali smo se tada da će se slomiti i reći sve što zna, ali on se brzo pribrao i nastavio sa svojom starom verzijom – prenosi sagovornik “Informera“ iz istrage, koji kaže da je Miloš Marjanović poslije tog informativnog razgovora zadržan u policiji više od 12 sati.

 

Više izvora iz istrage potvrdilo je da postoje snažne indicije da je Miloš lagao o nestanku i ubistvu snahe.

 

– Tokom istrage je kazao policajcima da je 2. aprila 2016. bio sa svojom djevojkom do 15 sati. Potom je, kako je tvrdio, otišao kući i legao da spava sve do 18 sati. Međutim, to na saslušanju nisu potvrdili ni njegov brat Zoran, ni roditelji Vladimir i Zorica. Oni nisu znali da objasne gdje je bio Miloš u vrijeme Jeleninog nestanka. Izgleda da nisu uspjeli da usklade baš sve detalje priče – objašnjava sagovornik ovog lista i dodaje:

 

 – Mnogo toga ukazuje da je baš Miloš učestvovao u sklanjanju Jeleninog tijela i uklanjanju tragova zločina. On je u toj kući fizički najsnažniji.

(Alo.rs)

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *