Home / Astrologija / Šta otkriva lice svakog znaka: Bik ležeran, Lav rođena zvezda!

Šta otkriva lice svakog znaka: Bik ležeran, Lav rođena zvezda!

Dok lice jedne Device otkriva da je otmena i tajanstvena…

Ovan

Veseo izraz njegovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ukoliko je muškarac, tada vas od njegova prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer deluje nekako opasno. S druge strane, izgleda kao neko za koga niste baš sigurni što mu se to mota po glavi. Žena Ovan imponuje svojim polemičkim stavom koji naprosto čitate na njenom licu.

Bik

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov vas prodoran pogled može oboriti s nogu. Izraz njegova lica kao da vam govori da ste uz njega zaštićeni i zato ne treba da vas zavara ležerna boemština koja izbija iz njegova vragolastog ili zanosnog pogleda. Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju govori boja njegovog glasa, tako ugodna i tako umirujuća, da se uz njega osećate ušuškani i sigurni kao malo dete.

Blizanci

I kad deluje mladoliko, Blizanci su i te kako proračunati i racionalni. Ako pokušava da deluje kao zla veštica iz priča i filmova, ipak se iza takvog imidža krije osetljiva djevojčica koja ne želi da odraste. Priča puno, ali najmanje o sebi. Ukoliko deluje kao fatalna žena, to je smišljena maska kojom pokušava da zaštiti svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne za veće emotivne izazove.

Rak

Njegov dečački izgled, čak i kad ima zaista lice deteta ili mu se kosa već proredila, ne smeju da vas zavaraju. Prijatan i stidljiv, Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled. Jer, on pleni, iako može da bude mamin sin, a Račica, tako ljubazna, lepa, nežna i puna razumevanja, s obrazima kao pun Mesec, izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite, a posle će ona lako s vama.

Lav

Izraz njenog lica odaje rođenu zvezdu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimećena, a ukoliko je ne primete – i dalje će glumiti. Sva je doterana, a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi? Vragolast pogled njenih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg plemenitog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

Devica

Njenim otmenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, može se preobraziti iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lepu frizuru misli da je sebi ulepšala život. Muškarcu Devici nije važno šta o njegovom izgledu misle drugi, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i raspoloženog dečaka, iako prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

Vaga

Izraz njenog lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi da pokaže drugima, odnosno njezin imidž u javnosti, bilo da je hladna plavuša kao u starim holivudskim filmovima ili zavodljiva crnka. Jako joj je stalo do izgleda zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu pridonosi i Vagina mladolikost, i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

Škorpija

Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osećanja pa žena Škorpija često deluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnije puti, a ukoliko je svetlokos, deluje nekako otmenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.

Strelac

Iako je uglavnom nasmejan, muževan izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Postoji nešto otmeno u crtama njegovog lica, bez obzira na to što često rano počinje da gubi kosu. Iako ne deluje toliko krhko niti nežno, žena Strelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njena maštanja o putovanjima ili bilo kakvom lepom načinu na koji može da pobegne od stvarnosti.

Jarac

Njen pogled ne otkriva puno, više je ispitivački, iako zna da bude i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose, pa dugo zadržava mladalački izgled, naročito zbog lepe kose ili nečeg egzotičnog u izrazu lica. Iako muškarac Jarac deluje hladno, zbog prodornog pogleda, s godinama deluje mlađe, ali rano počinje da gubi kosu.

Vodolija

Izraz njegovog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom nije poželjno poigravati se, ma kako društvena bila, ali ipak voli da je svi primete. Nešto intrigantno i pronicljivo u njenom pogledu čini je još zanimljivijom, nekako autentičnom i kad nije lepa po klasičnim merilima. Deluje pomalo rastrešeno, a ništa joj ne može promaći, jer sve primećuje, a ćuti.

Ribe

Njihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i puno govori, iako je nedokučiv, bez obzira na to je li im je kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe samo prividno ne drže do izgleda. Kad gledate njihove lepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i u izgledu i u ponašanju.

(izvor: vesti-info.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *