Home / Astrologija / Dnevni horoskop za 22. septembar 2017. godine!

Dnevni horoskop za 22. septembar 2017. godine!

 

 

Ovan 21.3.- 20.4.

Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje. Dobro se osećate.

Bik 21.4.-21.5.

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku. Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja. Problemi sa grlom.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove. Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima. Kontrolišite pritisak.

Rak 22.6. – 22.7.

Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima. Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazšli trenutnu situaciju. Nervozni ste.

Lav 23.7.- 22.8.

Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Mnoge okolnosti vam idu u prilog i nalazite se u sjajnoj formi. Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner vas neće ostaviti na miru dok god ne ispunite svoja obećanja. Posetite stomatologa.

Devica 23.8. – 22.9.

Uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritički ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rešenje. Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid koji vas udaljava. Hranite se zdravije.

Vaga 23.9. – 22.10.

Sa nekoliko dobrih poteza možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. O uspehu ne treba previše pričati već treba uspešno delovati na različitim stranama. U ljubavnom životu neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju. Dobro se osećate.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Problemi sa sinusima.

Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza. U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blistavi um i potiskujete osećanja tako nepotrebno provocirate svog partnera. Dobro se osećate.

Jarac 22.12.- 19.1.

Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi. U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite. Čuvajte se povrede.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Partner za razliku od vas lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava. Izražena napetost.

Ribe 20.2.- 20.3.

Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja. Niste u kondiciji

O nama cura

Vidi još

Dnevni horoskop za 24. 4. 2018.

Ovan Danas bi bilo dobro da se posvetite više sportu, zabavi i izlascima. Nemate fokus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *