Home / Astrologija / Dnevni horoskop za 22. septembar 2017 Sunce ulazi u znak Vage, pa svima koji su rođeni u ovom znaku unapred čestitamo rođendan!

Dnevni horoskop za 22. septembar 2017 Sunce ulazi u znak Vage, pa svima koji su rođeni u ovom znaku unapred čestitamo rođendan!

Ovan

POSAO

Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela.

LJUBAV

Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku.

LJUBAV

Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima.

O nama cura

Vidi još

Dnevni horoskop za 24. 4. 2018.

Ovan Danas bi bilo dobro da se posvetite više sportu, zabavi i izlascima. Nemate fokus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *