Home / Zabava i zanimljivosti / UBRIZGAO JE 3 KILE SILIKONA U SVOJU MUŠKOST: “Žene zanima samo jedna stvar” (FOTO)

UBRIZGAO JE 3 KILE SILIKONA U SVOJU MUŠKOST: “Žene zanima samo jedna stvar” (FOTO)

Povećanje muškosti je donelo brojna ograničenja, ali i opasnosti.

Nemac Miha Štunc je pionir ekstremnih telesnih modifikacija. Čovek koji je svoj polni organ povećao injekcijama silikona, kaže da on sada teži 3 kilograma.

Štunc precizira da je sada dug 22 cm, širok 9 cm, a teži između 3 i 4.3 kilograma, u zavisnosti od stanja.

“Ne mogu tačno da kažem koliko je težak, jedino znam da moja vaga u kuhinji, koja meri do 3 kilograma, nije mogla da ga izmeri“, priča Miha.

Miha (45) živi u Berlinu, i kaže da je povećao svoju muškost da bi se osećao bolje. Ipak, silikonske injekcije ne nude nikakvo fizičko zadovoljstvo, već u stvari otežavaju sek*ualni odnos.

Miha Štunc

Foto: Youtube Printscreen/World News

Povećanje muškosti je donelo izvesna ograničenja, ali ovaj Nemaca kaže da je sada kreativniji u krevetu.

“Jednom kada dosegne određenu veličinu, više ne može da radi neke stvari“, rekao je novinaru kuće VICE. Miha se zainteresovao za ekstremne telesne modifikacije pre 20 godina. Upoznao je studenta medicine koji je pristao da mu da prve injekcije.

Doktor Aref el-Sevif, urolog iz Berlina, upozorava da ubrizgavanje silikona u polni organ može da dovede do infekcije. U najgorem slučaju, to može dovesti do proširene arterije u mošnjama i testisi tada “umru”.

 

“Možemo da zaključimo da nestručno povećanje organa s tečnim silikonom može ostaviti teške posledice”, naveo je urolog u jednoj studiji.

Mihu ponekad brine da su njegove partnerke samo zainteresovane za njegovu muškost. “Ali, ako odvojite vremena da upoznate osobu, možete saznati da li voli vas ili samo jedan vaš deo”, kaže on.

(srbijadanas.com)

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *