Home / Showbizz / Jelena pred smrt MOLILA muža: ZORANE, VODI ME IZ OVE KUĆE LUDAKA!

Jelena pred smrt MOLILA muža: ZORANE, VODI ME IZ OVE KUĆE LUDAKA!

Svirepo ubijena pjevačica Jelena Marjanović neposredno pred smrt molila je supruga Zorana da se isele iz njegove porodične kuće u Borči, jer nije mogla da podnese bolesnu atmosferu koja tamo vlada, tvrdila je nedugo nakon Jelenine smrti pjevačicina dobra prijateljica.

http://www.ekskluziva.ba/galerija/116817/116817_2sahrana.jpghttp://www.ekskluziva.ba/galerija/116817/116817_3sea.jpg

Ona tvrdi da se Jelena pokajala što je pristala da živi sa Zoranovom porodicom.

 

– Zamislite kako je bilo jednoj vedroj i pozitivnoj osobi kao što je bila Jelena da živi u kući punoj ikona i religijskih obeilježja sa čudacima ogrezlim u vjerski fanatizam, koji se oblače u crno i pričaju o nekakvim natprirodnim moćima. Najviše joj je smetao svekar, koji se po cijelu noć šunjao po kući, dok svekrvi Zorici nije smjela ni da se približi da joj “ne naruši energiju“ – prepričava pjevačicina drugarica koja je željela da ostane anonimna.

 

Ona kaže da je Jelena uvek imala pune ruke posla po kući jer je jedina koja je sređivala kuću i kuvala za brojnu porodicu.

 

– Jednom je Jelena u bijesu Zoranu bukvalno rekla: “Vodi me više iz ove kuće ludaka“, što je njega jako uvrijedilo. Njemu nije padalo na pamet da se odvoji od roditelja, pa je stalno odlagao razgovor na tu temu. U danima pred ubistvo non-stop su se svađali zbog toga, a onda se desio taj strašan zločin i Jeleni se nikada nije ispunila želja da živi pod svojim krovom sa svojoj porodicom – zaključuje pevačicina prijateljica..

(Alo.rs)

O nama danilo

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *