Home / Svijet i dešavanja / Milan (30) je u mrtvačnici spremao leš za sahranu: Kada je pomerio prekrivač sa pokojnika SLEDIO se od ŠOKA

Milan (30) je u mrtvačnici spremao leš za sahranu: Kada je pomerio prekrivač sa pokojnika SLEDIO se od ŠOKA

U sledećem trenutku se onesvestio

Milan (30) zaposlen je već neko vreme u jednoj zagrebačkoj mrtvačnici, gde radi na pripremi tela za sahranu, što podrazumeva tuširanje pokojnika kao i kasnije oblačenje.

Došao je na posao tog dana i kao i obično, presvukao se u radno odelo, stavio masku i rukavice i krenuo sa pripremom tuša, kako bi oprao leš starice koji je direktno posle operacije stigao iz jedne zagrebačke klinike.
Reč je bilo o starici (80) koja je tokom operacije doživela infarkt i preminula.

– U jednom trenutku mi se učinilo da se njena ruka pomerila, ali sam pomislio kako mi se učinilo- priseća se on.
A onda je usledio pravi šok- video je da se prekrivač pomera i da starica, koja je mrtva stigla u mrtvačnicu, pomera noge!

– Bukvalno nisam mogao da se pomerim iz mesta od straha. Ne znam kako sam uspeo da priđem i pomerim prekrivač, a onda sam se sledio. Starica je ležala i gledala me izbezumljeno. Mislio sam da sanjam, a onda novi šok. Tihim glasom mem je pitala “Gde sam ja to, sine?”

Milan kaže da je u tom trenutku izgubio svest. Sledeće čega se seća je da sedi na stolici, a ostali tehničari su bili pored njega.

– Starica je odmah odvezena na reanimaciju, tako da je nisam video- priča on.
O svemu je obaveštena uprava bolnice kao i policija, a istragom je utvrđeno da je starici tokom operacije zaista stalo srce, ali je ona zapravo pala u duboku komu.

Foto: Profimedia/ilustracija
Izvor: srbijadanas.com

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *