Home / Linkovi / BLUD , DROGA I TURBO FOLK : OVAKO SE ZABAVLJA DANAŠNJA OMLADINA ! (VIDEO)

BLUD , DROGA I TURBO FOLK : OVAKO SE ZABAVLJA DANAŠNJA OMLADINA ! (VIDEO)

Današnja omladina ima neke druge načine za zabavu, pa tako i jedna subota u diskotekama izgleda potpuno drugačije nego što smo to gledali proteklih godina. Oni vikend provode uz drogu , niske strasti i glasnu muziku. Video koji je prikazao kako se provodi naša omladina je šokirao sve roditelje.

Današnja omladina ima neke druge načine za zabavu nego što su imale neke starije generacije. Svi se sigurno sećamo , ( ili smo čuli priče ) kako se nekada provodilo uz muziku i društvo. I sada bi u pričama to isto bilo, samo je način na koji se provodi današnja omladina totalno drugačiji nego nekada.

Svi roditelji o svojoj deci misle najbolje , pa tako i da su njihova deca nevina i povučena. Međutim ovaj video snimak dokazuje suprotno. Snimak iz diskoteke koji se pojavio na internetu je zabrinuo sve roditelje širom Balkana. Ono što se vidi na snimku ostavlja bez teksta, a onda se svi sigurno pitaju :” Jesmo li dotakli dno ?” .

Sigurni smo ukoliko ste stariji da vaša subota nije izgledala ni približno ovako. Uz glasnu muziku i droge, tinejdžeri provode vreme u tamnim i zadimljenim diskotekama radeći sve da bi skrenuli pažnju na sebe.

U sadržaju ispod pogledajte šta je snimila kamera i kako se to današnja omladina provodi dok misli da ih niko ne posmatra. Zbog scena koje nisu preporučene za decu i osobe ispod 14 godina molimo ostanite povezani sa Facebookom kako bi pogledali video.

Izvor: revolucijainfo.com

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *