Home / Svijet i dešavanja / NIŠTA NIJE MOGLO DA GA SPREMI NA ŠOK KAD SAZNA ŠTA MU JE SVE VREME BILO U CISTI VELIČINE JAJETA!

NIŠTA NIJE MOGLO DA GA SPREMI NA ŠOK KAD SAZNA ŠTA MU JE SVE VREME BILO U CISTI VELIČINE JAJETA!

Cista na koži baš ume da bude zeznuta stvar! Najčešće nisu bolne, osim ukoliko pokušate da istisnete sadržaj. Uprkos tome, uopšte ne izgledaju lepo na telu!

Većinu videa koji ovih dana kruže Intenretom snimila je dr Sandra Li, poznati dermatolog, koja prosto uživa u rešavanju ovakvih problema svojih pacijenata.

youtubeČesto ima veoma kompleksne slučajeve cista, koje ne samo da moraju da se iscede, već se mora ukloniti i čitava kesa, u kojoj je taj inficirani sadržaj bio.

Ovaj pacijent javio se dr Li sa mučnom cistom na leđima, koja je bila veličine loptice za golf. Drugi lekar već je pokušao da je ukloni, ali bezuspešno i sada je ona inficirana.

youtubeNakon pregleda, doktorka je odlučila da odmah započne sa procedurom. Zasekla je kožu, kako bi izvadila cistu. Malo je reči koje bi opisale koliko je grozno bilo gledati ovu intervenciju

Pokušajte da je pogledate do kraja, ukoliko niste mnogo gadljivi!

likemag.com

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *