Home / Zdravlje i ljepota / 100% DJELUJE: Sa ovom namirnicom UKLONITE SITNE BRADAVICE sa kože!

100% DJELUJE: Sa ovom namirnicom UKLONITE SITNE BRADAVICE sa kože!

Fibromi ili sitne bradavice su kožne izrasline koje podsjećaju na male balončiće koji vise na koži.

Stine bradavice mnogima smetaju i žele ih ukloniti što je prije moguće, ionako su bezopasne, izgledaju jako neugodno na tijelu. Sve što Vam je potrebno za uklanjanje ovih izraslina jest JABUČNI OCAT ILI SIRĆE I NEKOLIKO FLASTERA!

Fibromi se najčešće javljaju na vratu ili na pregibima kože poput pazuha ili stražnjeg djela koljena, a ako se ne tretiraju na vrijeme počinju se množiti i rasti, a ako se otkinu ili zakače dolazi do neugodnog krvarenja.

Kako se riješiti bradavica?

Prije samog postupka bitno je da je koža suha i čista. Na flaster nakapajte jabučno sirće, nekoliko kapi, i prislonite na bradavicu koju ste namjeravali ukloniti. Postupak ponavljajte svaki dan, prije tuširanja flaster skinite, i nakon toga opet ponovite postupak. Za rješavanje fibre potreno Vam je najviše 4-5 dana.

Nakon što bradavica otpadne, na tom mjestu će ostati mala mrlja, ali ništa ne brinite jer ta mrlja vremenom izblijedi, tj postane neprimjetna.

Ovaj recepti sa sigurnošći je učinkovit i bezbolan, čak 100% vjerovatnoće. I naravno bezbolan. Budite zadovoljni sa Vašim tijelom nakon ovoga!

Uklanjanje fibroma najbolje je raditi tijekom jeseni i zime, kada temperature nisu visoke. Ljeto nije pogodno ovom zahvatu jer se koža tada znoji, ali i izložena je i sunčevom zračenju.

O nama danilo

Vidi još

SRUŠEN VELIKI MIT: Normalan pritisak nije 120 sa 80, već…

Već godinama živimo u zabludi o tome šta je normalan krvni pritisak, a kada je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *