Home / Svijet i dešavanja / NARKO-SKUTER PAO KOD SPLITA: Posle jurnjave policajci našli plen o kome nisu ni sanjali!

NARKO-SKUTER PAO KOD SPLITA: Posle jurnjave policajci našli plen o kome nisu ni sanjali!

Policajci  iz Splita  su u Solinu uhapsili dve osobe u starosti od 27 i 25 godina i oduzeli veliku količinu droge koja bi, da je prodata na crnom tržištu, dosegnula vrednost više od pola miliona evra.

 

Dvojac je pao sa nešto više od kilogram kokaina i kilogram heroina, što je najveća zaplena droge ove godine na području PU splitsko-dalmatinske te se ovaj događaj može smatrati velikom policijskom akcijom i uspehom.

 

Policajci koji su patrolirali u fordu, videvši Antu B. (25) i Jerka J. (27) na motoru marke suzuki, upotrebom svetlosne i zvučne signalizacije pokušali su da ih zaustave, ali se vozač Ante B. oglušio na upućene znakove za zaustavljanje i je u jednom trenutku prilikom pokušaja obilaska službenog vozila ford izgubio kontrolu i udario u njega.

Nakon pada policajci su, znajući da se radi o njihovim starim poznanicima, krenuli u akciju pa je kod njih pronađeno ukupno 1179,8 grama kokaina i 1052,3 grama heroina i digitalna vaga. Obojica su uhapšena i privedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Vozač motocikla naknadno je zatražio lečničku pomoć pa je utvrđeno da je prilikom pada zadobio lakše povrede, odnosno udarac u kolena i rame, a nakon lekarske obrade je pušten i vraćen u službene prostorije.

 

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja protiv njih je podnesena krivična prijava zbog sumnje da su učinili “neovlaštenu proizvodnju i promet droga” i dovedeni su pritvorskom nadzorniku.

IZVOR: Kurir.rs

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *