Home / Zabava i zanimljivosti / Proročanstvo njemačkog vidovnjaka: Treći svjetski rat je blizu, a evo gdje će početi.

Proročanstvo njemačkog vidovnjaka: Treći svjetski rat je blizu, a evo gdje će početi.

Priča se da je vidovnjak Nijemac Alojz Irlmajer (Alois Irlmaier) poslije Drugog svjetskog rata pomogao mnogima da pronađu svoje najbliže.

prorocanstvo

Bio je optužen i za ‘vještičarenja’ ali ga je sudija oslobodio kada mu je Irlmajer tačno opisao šta mu je žena radila tog dana i kako je bila obučena. Prema njegovim predviđanjima treći svjetski rat je neizbježan i vodit će se na Mediteranu i Bliskom istoku, i ovo područje će biti poprište sukoba velikih svjetskih sila.

Prema njegovim predviđanjima, sve će početi ubistvom na Balkanu. – Svi će pozivati na mir. Odjednom će doći do rata na Bliskom Istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočit će se s neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta – kaže Irlmajer.

Međutim, prava iskra bit će zapaljena na Balkanu: – Vidim “nekog velikog” kako pada, krvavi bodež leži pored njega. Dva čovjeka ubiće trećeg visoko pozicioniranog. Oni su plaćeni od strane drugih ljudi. Jedan ubica je mali i taman, a drugi malo viši, svjetlije boje kose. Mislim da će se ovo dogoditi na Balkanu.

Osveta će ubrzo stići preko velike vode. Međutim, žuti zmaj izvršit će invaziju na Aljasku i na Kanadu istovremeno, ali neće daleko stići. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi. Godina uoči rata bit će vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja preko noći.

Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dvije osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vrijeme kada će se to dogoditi – tvrdio je Irlmajer.

avaz.ba

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *