Home / Svijet i dešavanja / CELO PORODILIŠTE OSTALO U ČUDU: ŽENA JE NA SVET DONELA… (VIDEO)

CELO PORODILIŠTE OSTALO U ČUDU: ŽENA JE NA SVET DONELA… (VIDEO)

Kad je mama belkinja, a otac crnac, šanse da njih dvoje dobiju blizance različite boje iznose jedan prema 500.000. Šansa da se to ponovi još je manja, a takav medicinski fenomen dešava se jednom u milion slučajeva. Ovaj par je doživeo upravo to.
Alison Spuner i Din Durant nedavno su drugi put dobili bliznakinje, devojčice Maja i Lija rođene su sa različitom bojom kože, jedna je kao mama bela, druga kao tata crne puti.
Dvojajčane bliznakinje tako su nastavile zanimljivu porodičnu tradiciju. Alison i Din su pre 7 godina dobili prvi par bliznakinja, Loren je rođena sa belom bojom kože, plavim očima i sa svetlom kosom, a Hejli sa crnim tenom, crnom kosom i tamnim očima. Boja kože rezultat je gena roditelja, ovakva raspodela je iznenadila i stručnjake. U slučaju devojčica rođenih sa belom kožom u interakciji su bili slični geni mame i tate, u slučaju tamnoputih beba došlo je do podele majčinih i očevih gena.
– Mislim da se ovako nešto sigurno ne bi desilo treći put, moram naglasiti i da ne planiram da dobijem i treći par blizanaca – rekla je mama kroz smeh.
Loren i Hejli su presretne zbog novih beba. – To je nešto posebno – poručila je Hejli.
Pogledajte video:

Izvor: novonovo.info

 

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *