Home / Zabava i zanimljivosti / Mislila je da se goji, a u njoj je raslo čudo od pola metra i 30 kilograma: Ljekari u šoku kada su joj otvorili stomak (UZNEMIRUJUĆE)

Mislila je da se goji, a u njoj je raslo čudo od pola metra i 30 kilograma: Ljekari u šoku kada su joj otvorili stomak (UZNEMIRUJUĆE)

Dvadesetčetvorogodišnja djevojka iz Meksika na stomaku je imala tumor težine deset novorođenčati, prečnika pola metra i obima 157 centimetara.

Tumor je pritiskao njene unutrašnje organe i strahovalo se da bi mogla da dobije srčani udar. Ona je takođe imala problema sa disanjem, hodanjem i jedenjem, piše “Daily Mail”.

Džinovska cista joj je uklonjena u lokalnoj bolnici u Meksiku, a snimci su pokazali da je tumor zapravo bila cista na jajniku koja je nevjerovatno mnogo porasla u periodu od 11 mjeseci.

Nesrećna djevojka je prvo mislila da se goji, iako je bila na dijeti, a tek je kasnije otkriveno šta je uzrok njene ogromne izrasline na stomaku.

Ljekari vjeruju da je ovo bila najveća cista na svijetu koja je uklonjena bez prethodnog dreniranja.

Šest mjeseci nakon operacije, dvadesetčetvorogodišnjakinja, čije ime nije otkriveno, vraća se u normalan život i ponovo može da hoda.

Pogledajte video (uznemirijući video):

Izvor: telegraf.rs

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *