Home / Svijet i dešavanja / Polila me kiselinom i smejala se dok sam živa gorela! Ovako izgleda Dana Vulin posle 200 operacija od napada ljubomorne žene (FOTO)

Polila me kiselinom i smejala se dok sam živa gorela! Ovako izgleda Dana Vulin posle 200 operacija od napada ljubomorne žene (FOTO)

U prodaji će se 28. avgusta naći Danina knjiga “Worth Fighting For” (Vredno borbe) u kojoj je do detalja opisala pet godina agonije kroz koju je prošla

Dana Vulin

Printskrin: Youtube/9 News Perth

Australijanka srpskog porekla Dana Vulin (31) iz Perta, koju je ljubomorna žena spržila lice kiselinom, a potom živu zapalila, uskoro izdaje knjigu u kojoj je opisala sve kroz šta je prošla poslednjih pet godina.

U knjizi je Dana detaljno opisala više od 200 operacija i stravukoju je preživela nakon što ju je Natali Dimitrovska u februaru 2012. godine brutalno napala da joj se osveti što je na jednoj zabavi razgovarala s njenim mužem, piše Dejli mejl.

Dana je te večeri odmarala kod kuće kad je došla Dimitrovska u društvu prijatelja Danijela. Dimitrovska je zahtevala da joj Dana kaže gde joj je suprug iako oni nisu ni sa čim bili povezani. Izbezumljena od ljubomore uzela je bocu i polila je kiselinom.

– Mahala je rukom, a potom je zamahnula s hemikalijom i prosula mi je po licu, rukama, prsima, svuda iznad struka. U sekundi me je zahvatila i vatra, u sekundi je sve bilo u plamenu – rame, trbuh, prsa… Vatra se proširila na glavu, kosa mi je planula u sekundi, a dok sam dohvatila nešto da skinem hemikalije koje su me grizle s lica, već su mi i ruke gorele – napisala je Dana u knjizi “Worth Fighting For” (Vredno borbe).

Printskrin: Channel Seven

Kaže da se instinktivno bacila na pod i počela kotrljati, ali je tako samo proširila vatru i na područje oko svoga tela:

– Bol je bila nepodnošljiva, ali sam kroz vrištanje čula da Natali i Danijel beže i smeju mi se… Smejali su se dok sam ja živa gorela… Kad sam uspela da ustanem, vatra je bila još gora, nisam mogla ni da razmišljam od siline bola. U panici sam se nagnula nad lavabo i pokušala da ugasim vatru polivajući se.

Dana je nastavila da vrišti i da doziva u pomoć dok je njen pas cvileo, takođe, u agoniji. Bila je svesna da joj hitno treba pomoć, inače, neće preživeti.

– Dok sam pokušavala da dođem do ulaznih vrata, osećala sam kako mi koža pada s prstiju. Uspela sam da ih otvorim i da dođem do susednog stana. Lupala sam po vratima i vikala – napisala je u knjizi.

Na kraju je njene jauke čuo slučajni prolaznik koji je vežbao u obližnjoj teretani. Dana danas kaže da joj je Denis Erikson spasio život. Ostao je s njom dok nije stigla hitna pomoć, prenosi Jutarnji.hr.

U bolnici je prva dva dana bila u veštačkoj komi zbog saniranja teških rana.

Natali Dimitrovska kasnije je osuđena na 17 godina zatvora, a Dana je prošla niz medicinskih zahvata koji su joj skroz promenili život. Dve trećine tela bilo joj je unakaženo opekotinama trećeg stepena i 2,5 godine je nosila masku za lice koja joj je, između ostalog, pomagala u zarastanju rana. Godinu i po dana je provela u bolnici, a koža na prstima joj je kompletno zamenjena tri puta.

– Niko nije verovao da je ovakav oporavak fizički moguć. Osećam se kao da sam osvojila zlato na Olimpijadi. Ovo je bilo teško putovanje od pet i po godina – rekla je Dana za Dejli mejl koja je samu sebe nazivala ‘modernim Frankenštajnom’.

Njena knjiga “Worth Fighting For” (Vredno borbe) naći će se u prodaji od 28. avgusta.

Ovako Dana izgleda sada:

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

KO JE SLOBODAN OVO MU JE ŽIVOTNA PRILIKA: Islandska vlada plaća 5.000 dolara muškarcima da se ožene ovim ženama…

Najnovije vijesti iz smrznute zemlje Islanda. Mala zemlja sa sjevera Evrope, poznata po svojim vulkanima …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *