Home / Svijet i dešavanja / DJEVOJČICU CENTIMETRI DIJELILI OD SMRTI, A ONDA JE NEŠTO SKLONILO SA ULICE: Snimak iz SAD za koji ne postoji racionalno objašnjenje!

DJEVOJČICU CENTIMETRI DIJELILI OD SMRTI, A ONDA JE NEŠTO SKLONILO SA ULICE: Snimak iz SAD za koji ne postoji racionalno objašnjenje!

Život male devojčice je visio o koncu, sve dok se na ulici navodno nije pojavio duh spasivši je od sigurne smrti.

Na snimku sigurnosnih kamera, može se vidjeti kako osmogodišnjakinja iz Amerike prelazi mračnu i veoma prometnu ulicu vraćajući se iz škole. Vozila koja tuda prolaze, kreću se brzinom i do 100 kilometara na sat, piše “Informer“…

U susret detetu dolaze dva automobila, od kojih jedan uspjeva da se zaustavi na vrijeme. Da li zbog loše vidljivosti ili činjenice da je ne vidi od auta ispred sebe, vozač drugog automobila ne uspjeva da uspori svoje vozilo i na putu je da pregazi dijete.

 

U trenutku kada mislimo da je sudar neizbježan, na snimku se pojavljuju izbledjela sjenka koja grabi djevojčicu i brzinom svjetlosti je sklanja na drugu stranu ulice.

 

Osobe koje poznaju djevojčicu, u komentarima navode da se radi o njenom preminulom ocu, koji je uprkos ogromnoj opasnosti stigao da otme dijete iz kandži smrti.

“Za ovakve stvari jednostavno nema objašnjenja“, pisalo je u jednom od stotina komentara na YouTubeu, a prenosi britanski “Exspress”.

 

haber.ba

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *