Home / Svijet i dešavanja / BLIŽI LI SE KRAJ: Baba Vanga predvidjela Treći svjetski rat?

BLIŽI LI SE KRAJ: Baba Vanga predvidjela Treći svjetski rat?

Baba Vanga predvidjela je mnoge događaje, a sad svi strahuju da je bila i u pravu kada je rekla da će doći do novog svjetskog rata! Bugarska proročica koja je predvidjela Bregzit i jačanje Islamske države, najvjerovatnije je bila u pravu i kada je rekla da nas čeka još jedan svjetski rat.

Teoretičari zavjere, kako piše Miror, vjeruju da je Baba Vanga predvidjela novi globalni rat s obzirom na sve veće tenzije između SAD i Sjeverne Koreje.

Baba Vanga je preminula je 1996. u 86. godini, a prije smrti je imala tmurna predviđanja o upotrebi nuklearnog oružja i Trećem svjetskom ratu.

Ona je predvidjela i da će muslimanski ekstremisti napasti Europu 2016. godine, kao i da će u Siriji muslimani upotrijebiti hemijsko oružje.

Baba Vanga je rekla i da će 45. predsjednik (Donald Tramp) biti suočen sa krizom koja će dovesti zemlju na koljena. Rekla je da će svi položiti svoje nade u njega da okonča krizu, ali da će se dogoditi suprotno, kao i da će eskalirati sukobi između sjevernih i južnih zemalja. Neki teoretičari spekulišu da je mislila na Sjevernu i Južnu Koreju, iako se čini da je vjerojatnije da je mislila na savezne države SAD-a.

Vangina proročanstva dodatno potpiruju i tvrdnje Horasija Viljegasa, čovjeka koji je predvidio pobjedu Trampa na američkim predsjedničkim izborima, koji tvrdi da će Treći svjetski rat započeti 13. maja!

(Alo.rs)

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *